Vælg en side
YOUSEE VPN

Jeg vil se YouSee i udlandet, hvordan gør jeg?

1. Download og installer din Yousee VPN fra NordVPN eller ExpressVPN
2. Login i din VPN
3. Vælg en Dansk server.
4. Se Yousee TV i udlandet.
Læs en mere detaljeret guide længere nede af siden.

YouSee VPN: Sådan ser du Yousee TV i udlandet 

Når du er ude at rejse, er det ret generende ikke at kunne få adgang til YouSee TV i udlandet, især hvis du har en tv-pakke, som du betaler for og ugentlige programmer, som du følger med i. Fra Ålborg til Oslo har du kun lidt over 300 km, men uden en VPN kan du f.eks. ikke se YouSee TV i Norge.

Med en dansk VPN i udlandet styrer du al din internettraffik gennem en dansk server, og det er derved intet problem at se danske ydelser som YouSee TV i udlandet.

NordVPN og Express VPN er uden tvivl de to bedste bud på VPN-tjenester, når det kommer til streaming af danske tv-ydelser. Her kan du se, hvordan du installerer de to VPN’er, og bagefter kan du læse mere om fordelene ved at bruge enten NordVPN og Express VPN som din YouSee VPN.

NordVPN installeres som følger:

 1. Fra Nordvpn.com vælger du dit styresystem. NordVPN kan installeres på alt fra Windows, MacOS, Android og iOS til linux og de fleste andre alternative styreplatforme.
 2. Når programmet er installeret, skal du åbne det og logge ind med din email og kode.
 3. Når du er logget ind, får du vist et verdenskort. For at simulere at du er i Danmark, skal du trykke på Danmark. (hvis du i andre tilfælde har brug for at simulere f.eks. USA for at se Netflix, så vælger du selvfølgelig USA på verdenskortet).
 4. Så er du i gang, og NordVPN leder al din internettrafik igennem en krypteret VPN-server i Danmark (eller USA etc., alt efter dit valg).

Express VPN installeres som følger:

 1. Fra ExpressVPN.com vælger du ”Få Express VPN”
 2. Du har nu mulighed for at vælge din abonnement-pakke. Selve VPN-servicen er den samme for alle pakker, men pris og varighed er forskellig. (12 mdr.-pakken er den billigste)
 3. Når du har valgt din pakke, indtaster du din email og udfylder registreringsformularen.
 4. Du modtager en email, når registreringen er godkendt. Du vil også få tilsendt nogle nyttige links, som kan hjælpe dig på vej til anvendelsen af din nye VPN-service.
 5. Når du er registreret, får du mulighed for at vælge dit password. Express VPN foreslår også et stærkt password, som det kan være en fordel at vælge.
 6. Du får nu vist en aktiveringskode. Husk at kopiere koden!
 7. Vælg din foretrukne app, alt efter dit styresystem.
 8. Når appen er downloadet, skal du installere den ved at trykke på ”installer” og ”næste” osv. Programmet leder dig igennem denne proces.
 9. Når appen åbner første gang, bliver du bedt om aktiveringskoden, som du burde have gemt fra tidligere. Hvis du ikke længere har den, får du sendt en ny ved at følge linket.
 10. Vælg en server fra Express VPN´s serverliste.

 

se yousee tv i udlandet

Kriterier for en dansk VPN i udlandet

VPN’er kan bruges til rigtig mange formål. Du kan for eksempel skjule din identitet, når du anvender et åbent netværk, og du kan grave en ”tunnel” ud af et restriktivt netværk, så du får adgang til blokerede tjenester og hjemmesider.

Når du vælger din YouSee VPN skal du altså lægge mærke til, om den har servere i Danmark, og om dens servere er udstyret til at streame i stabil og hurtig kvalitet.

Hold øjnene åbne, for mange VPN-tjenester reklamerer med at kunne streame YouSee i udlandet, men denne streaming resulterer ofte i at være fyldt med afbrydelser, da de ikke kan leve op til de nødvendige ressourcekrav.

NordVPN har p.t. 63 servere bare i Danmark og i alt 5000+ i hele verden. Det er det største udbud af servere, som du finder hos en VPN-tjeneste. Express VPN har 1500 servere i 94 lande inklusiv Danmark, og de er i gennemsnit blandt de allerhurtigste.

Både NordVPN’s og Express VPN’s servere er godt udstyret til streaming, hvilket ellers er et ret ressource-krævende arbejde. De er altså begge et godt valg, når du skal vælge en YouSee VPN.

Øvrige fordele ved NordVPN og Express VPN

For at installere og anvende både NordVPN og Express VPN, behøver du ikke at have nogen speciel teknisk viden på forhånd. Især Express VPN´s app er super nem at gå til og at navigere rundt i.

Begge VPN-tjenester kan anvendes på flere enheder på samme tid. For Express VPN gælder det, at op til 3 enheder kan bruge VPN’en samtidigt, og for NordVPN er vi op på hele 6 enheder ad gangen. Det betyder, at hele huset, familien eller vennegruppen, kan deles om den samme VPN-tjeneste.

Konklusion

Som afrunding kan vi sige, at den store forskel mellem de to VPN’er er, at Express´s hastighed er uforlignelig, mens NordVPN har flere serverkonfigurationer og en fantastisk kryptering. Begge er blandt de absolut bedste VPN’er, når du skal streame danske tjenester.

Sådan ser du Yousee TV i udlandet
5 (100%) 2 vote[s]