Select Page

BetterHelp Danmark anmeldelse, erfaringer, og priser – rabatkoder.

betterhelp danmark

Hvis du leder efter terapi eller psykologhjælp, er BetterHelp Danmark et godt valg. Privat terapi med en autoriseret terapeut er ofte ret dyr og kan være uden for budgettet for nogle.

Hvis du eller en, du kender, kæmper med dette problem, bør du overveje BetterHelp Danmark.

Hvis du vil spare 15% på din BetterHelp regning, så klik  DETTE LINK.

I denne BetterHelp anmeldelse har vi undersøgt og samlet alle de oplysninger, du har brug for at vide om BetterHelp i Danmark, læs videre for at finde ud af mere.

Hvad er BetterHelp Danmark?

Den første ting, vi bør dække i denne BetterHelp anmeldelse, er, hvad virksomheden handler om. BetterHelp er verdens største service til online terapi med et stærkt fokus på overkommelighed og tilgængelighed. Det er uden tvivl den bedste online terapi i Danmark, da du kan få tid indenfor 24 timer.

BetterHelp har et netværk af akkrediterede, licenserede og erfarne terapeuter, som kan hjælpe med en lang række mentale helbreds- og livsproblemer. Platformen blev grundlagt i 2013 og har hovedkontor i USA i staten Californien. De har også en række Danske terapeuter.

Betterhelp Priser og betalingsmuligheder

Som vi tidligere har sagt i artiklen, fastholder BetterHelp et stærkt fokus på overkommelighed. En af de andre gode muligheder ved virksomheden er, at de tilbyder BetterHelp rabatkoder.

Hvis du vil spare 15% på din BetterHelp regning, så klik  DETTE LINK.

Hvad koster Betterhelp?

De gennemsnitlige omkostninger ved terapi gennem BetterHelp kan koste dig mellem 430 og 700 DKK. Det er vigtigt at huske på, at priserne kan variere på grund af en mængde forskellige faktorer, herunder men ikke begrænset til; din placering, dine præferencer og din terapeuts tilgængelighed. Betalingen inkluderer én terapi time om ugen, og denne faktureres automatisk hver 4. uge.

Fordele og ulemper ved BetterHelp Danmark

Før vi fortsætter denne BetterHelp gennemgang, lad os dække de vigtigste fordele og ulemper ved tjenesten for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af tjenesten.

Fordele:

 • Brugere kan annullere tjenesten til enhver tid uanset årsag, der er ingen langsigtede kontrakter
 • Prisen er på forhånd, og der er muligheder for økonomisk støtte til dem, der kvalificerer sig
 • Du kan forblive anonym med din terapeut, og det er nemt at skifte terapeut
 • Mere overkommelig end personlig terapi og andre online terapimuligheder

Ulemper:

 • BetterHelp er ikke dækket af det Danske sygevæsen eller privat forsikring
 • Du kan ikke selv vælge din behandler, du vil blive matchet gennem virksomhedens algoritme efter at have taget et spørgeskema
 • Du kan ikke modtage recepter eller blive officielt diagnosticeret med en psykisk lidelse, da de ikke er ansat psykiatere.
 • Platformen er næsten umulig at bruge, hvis du ikke har konsekvent adgang til internettet eller telefontjenester.

Det offentlige vs. BetterHelp Danmark

Du tænker måske, mens du læser denne BetterHelp anmeldelse, “Hvorfor skulle jeg betale for terapi, når jeg kan få adgang til det gratis ved at bruge det offentlige?”

Selvom det er rigtigt, at enhver terapi, der ydes gennem det offentlige, bør være gratis, er det desværre ret almindeligt at skulle bruge lang tid på en venteliste, før man får terapi.

Disse ventelister kan være særligt lange, hvis du leder efter bestemte kvaliteter hos dine terapeuter eller specifikt kun ønsker online terapimuligheder.

Med BetterHelp vil du nemt kunne få adgang til en håndplukket psykologer til dig og dine specifikke behov inden for få minutter til et par om dagen. Derudover kan det offentlige ofte være en komplet rutsjebane og svær at navigerer.

Nogle ting virker nogle gange, og de virker ikke andre gange. BetterHelps program er kortfattet og ligetil med hensyn til deres mål, processer og infrastruktur.

Privat terapiomkostninger vs. BetterHelp Danmark

Sammenlignet med priser for privat terapi er BetterHelps priser en væsentligt billigere løsning for dem, der søger efter kvalitetsterapi.

Din typiske pris for en almindelig personlig terapi time vil koste dig omkring 430 til 700 DKK i timen, mens private psykologer i Danmark kan koste dig 1300 DKK eller endnu mere i timen.

Til sammenligning tilbyder BetterHelp professionel terapi for 430 til 700 DKK for en hel uges ubegrænsede samtale med din terapeut.

Grundlæggende svarer prisen på en standard terapi time til en hel måneds terapi på BetterHelp.

BetterHelp Danmarks simple tilmelding Tilmeldingsproces:

Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig BetterHelp. Du bliver først bedt om at udfylde et kort spørgeskema på hjemmesiden, og det vil stille dig en række forskellige spørgsmål.

Spørgsmål til undersøgelsen vil dække aktuelle livsstilsfaktorer såsom hastigheder for at spise og sove, samt mentale sundhedsvaner såsom at føle sig deprimeret, angst osv. Spørgeskemaet stiller også bekvemt spørgsmål, der matcher dig med din perfekte terapeut.

Du vil blive spurgt om specifikke præferencer, du har for en terapeut, såsom terapeutens køn, seksualitet eller alder. Derudover kan kunderne vælge enten individuelle, par- eller teenage terapi muligheder for bedre at passe til deres behov.

Terapeut matchningsproces:

Når du har tilmeldt dig, matcher BetterHelp dig med en terapeut ved hjælp af virksomhedens afprøvede og sande algoritme. Denne proces kan tage alt fra et par timer til et par dage afhængigt af dine terapeut præferencer og terapeuters tilgængelighed på platformen.

Når de er matchet, kan du til enhver tid anmode om at skifte til en ny, hvis du føler, at du og terapeuten ikke passer godt sammen. Hjemmesiden gør ikke denne proces kompliceret, og du er til enhver tid i stand til at skifte terapeut af enhver grund, du ønsker.

Derudover vil du ikke blive opkrævet nogen betaling, før du bliver matchet med en terapeut og klikker på abonner.

Afbestillingspolitik:

Medlemmer kan melde afbud, når de vil, og hvorfor de vil, uden at der er behov for en forklaring. Annulleringsprocessen er også ekstremt enkel og ikke problemfri.

Er BetterHelp Danmark det rigtige for dig?

Der er desværre nogle få omstændigheder, hvor denne service ikke vil være den rigtige for dig.

 • Du er i en akut krise eller nødsituation
 • Du er i retten, eller en anden myndighed har beordret terapi
 • Du har ikke en enhed såsom en telefon eller computer, eller du har ikke pålidelig internetadgang
 • Du er mindreårig eller under opsyn af en værge

Liste over BetterHelp rabatkoder

Her er et par stykker, vi har fundet:

Kode: ANZPATH

10% rabat

Kode: MENTALROUSE

10% rabat

BetterHelp erfaringer og anmeldelser

“Dette er den perfekte terapi for mig. Jeg er en travl person, der skal skabe balance mellem arbejde på fuld tid, skole på fuld tid og livet på fuld tid… De ser virkelig ud til at bekymre sig om dig og vil gerne lære dig at kende. Jeg har anbefalet det til mange venner/familie.”

 

-Anonym

 

“Jeg var ret bekymret, da jeg endelig besluttede mig for at prøve online terapi. Jeg har lavet personlig terapi i 15 år og var ikke sikker på, at jeg ville være i stand til at komme i kontakt med min terapeut uden at være i stand til at møde personen ansigt til ansigt… De har været meget støttende, økonomisk og følelsesmæssigt, lige fra starten. Min rådgiver gjorde det nemt at tale med hende”

 

-Anonym

 

“Jeg havde udskudt at finde en terapeut, fordi jeg søgte gennem lokale anbefalinger og ikke fandt et godt match. Så sluttede jeg mig til BetterHelp, besvarede et par spørgsmål og blev parret med en fantastisk terapeut inden for få minutter”

 

-Anonym

 

“Jeg har brugt BetterHelp i en måned, og jeg elsker det og synes, det er meget nyttigt. Tag ikke fejl, det er ikke uden det hårde arbejde, der er involveret i healing…Dette har været noget af det mest sundhedsmæssigt udfordrende rådgivningsarbejde, jeg har udført, og jeg ser mig selv gøre fremskridt, mens jeg føler mig fuldt støttet.”

 

-Anonym

 

Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med lettere at navigere i processen med at tilmelde dig BetterHelp, så du kan begynde på din rejse til bedre mental sundhed. Prøv at bruge BetterHelp-rabatkoden, som vi har præsenteret for endnu mere overkommelig pris på den allerede overkommelige service! Held og lykke.