Select Page

TELIA Oversigt: Mobil, Bredbånd, og Internet.

Det tilbyder Telia deres kunder:

TV PAKKER: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER
BREDBÅND: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER
MOBILT BREDBÅND: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

Her går vi igennem Telia mobil, bredbånd, og internet pakker så du får et overblik om de er noget for dig.

Telia Danmark tilbyder forskellige abonnementer – f.eks. Telia TV, Telia Mobil og Telia bredbånd. Telia sætter en stor ære i at kunne tilbyde deres kunder markedets bedste kvalitet og matcher det med markedets bedste priser. I de følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige Telia abonnementer og se hvilke, der passer til dig og dine behov som kunde.

Telia Bredbånd

yousee bredbånd

Her er en oversigt over de hastigheder, Telia Danmark tilbyder i deres Telia bredbånd abonnementer: 

 • 25/5 mbit = 249 DKK pr. md.
 • 50/10 mbit = 269 DKK pr. md.  
 • 100/20 mbit = 299 DKK pr. md.
 • 300/60 mbit = 399 DKK pr. md. 

Én af de mange Telia abonnementer, som Telia Danmark kan tilbyde dig som kunde, er bredbånd på op til 300 mbit, der sikrer hurtigt internet til hele familien og samtidig en nem installation! Udover lynhurtigt bredbånd, får du med et abonnement hos Telia, også andre goder med i pakken. Blandt andet får du adgang til musik på Spotify, film og serier på HBO Nordic og timevis af underholdning på Apple TV.

Telia bestræber sig på at tilbyde deres kunder den bedste løsning, og derfor er der også stor forskel på deres bredbåndsløsninger – for netop at kunne ramme kundernes ønsker og behov. Uanset hvad dine behov er i forhold til hurtigt bredbånd har Telia en løsning til dig. Telias team af professionelle og dygtige medarbejdere står klar til at guide dig i valget om nyt bredbånd, for at finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.   

Telia TV

Her er en oversigt over de TV-pakker, du kan finde i Telia TV abonnement:

 • Grundpakke + 16 faste tv-kanaler = 279 DKK pr. md.
 • Grundpakke + 26 faste tv-kanaler = 459 DKK pr. md.
 • Grundpakke + 47 faste tv-kanaler = 509 DKK pr. md.

Endnu ét af de Telia abonnementer, Telia kan tilbyde er et Telia TV abonnement. Som noget nyt har Telia lanceret et anderledes koncept til gavn for danskerne, der er trætte af at betale for TV kanaler, som de aldrig ser. Den nye TV portefølje erstatter de traditionelle DSL tv-pakker. Dette betyder at du som kunde kan skræddersy din egen tv-pakke præcis som du ønsker det og med de kanaler, som passer til dine og din families behov. Du kan nemlig selv sammensætte din egen tv-pakke fra måned til måned. Med et Telia TV abonnement tager man blot udgangspunkt i grundpakken, der består af 25 faste tv-kanaler og derefter kan du tilkøbe mellem 10 og 36 valgfrie tv-kanaler – blandt andet kan der vælges imellem de mest populære sport-, dokumentar-, og underholdningskanaler så som 3Plus, Discovery Channel og TV2 Zulu. Kanalerne er i den bedste HD kvalitet og du får adgang til dem fra dit TV, din computer, din tablet og din mobil.

På denne måde hjælper Telia med at tilsikre at dit TV abonnement er sammensat således at det passer til netop dine og din families behov. 

Telia Mobil

Telia tilbyder Telia mobil abonnement, hvor du som kunde får Danmarks bedste mobilnetværk. Telia bruger nemlig TDC’s netværk, som Teknologisk Institut har målt til at være Danmarks bedste. Telia tilbyder fire forskellige abonnementer til mobilen og fælles for dem alle er, at du får fri tale, fri sms og fri mms i Norden, Baltikum og EU. Nedenfor kan du se en oversigt over de fire Telia mobil abonnementer, som Telia tilbyder deres kunder:

 • Smart 6 = 129 DKK pr. md.
 • Smart 15 = 149 DKK pr. md.
 • One = 249 DKK pr. md.
 • One World = 299 DKK pr. md.

Hos Telia er et mobilabonnement ikke bare et mobilabonnement. Men handler om friheden til at kunne vælge præcist hvad der passer dig og dine behov. Derfor tilbyder Telia en bred vifte af services til deres populære mobilabonnementer, og det er helt op til dig hvad du gerne vil have med i pakken. Telia tilbyder desuden familierabat med abonnementerne One og One World, hvilket betyder at du kan dele abonnementet med op til fem ekstra brugere. Telias erfarne og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig i valget af mobil abonnement for at imødekomme dine behov som kunde.