Select Page
dplay

DPLAY DANMARK? C MORE HAR ET LIGE SÅ GODT UDVALG - 14 DAGE GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR C MORE OG DPLAY PREMIUM ER GRATIS

DPLAY PRIS OG ABONNEMENT OVERSIGT:

Det tilbyder dPLAY deres kunder:

DPLAY GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE NUVÆRENDE TILBUD
DPLAY PREMIUM TV:
SE NUVÆRENDE OG LAVESTE PRISER

 

dPLAY Danmark, hvad er det?

SE LAVESTE PRISER >

I Danmark er der efterhånden rigtig mange streamingtjenester, som giver dig chancen for at se udvalgte fjernsynsprogrammer, hvor som helst og når som helst. Og endda ofte uden reklamepauser.

Det er også lige præcis, hvad du kan forvente fra Dplay bortset fra en enkelt men ret stor forskel.

– Programmerne som du kan finde hos Dplay, er dem, som du normalt skal betale for at se enten som kabel TV eller med en parabol.  Det er altså ikke hverken TV2 eller DR1 men kanaler, som viser både engelske og amerikanske shows og dokumentarer; –  eksempelvis Animal Planet og Discovery Channel.

Skal du så betale for at streame fra Dplay? Ja, det kan du godt, hvis du vil have fuld adgang til hele tjenestens indhold og fordele. Men du kan også vælge at lade være med at betale og alligevel streame Dplays programmer gratis uden at oprette en bruger først.

Du i denne anmeldelse læse om Dplay pris, abonnement, og hvordan du kan anvende Dplay gratis måned efter måned.

Dplay Pris og abonnement

For at få fuld adgang til alt indhold fra Dplay Danmark er du naturligt nok nødt til at betale et beløb om måneden. Det kan du gøre med Dplay Premium, som koster 79 kr/md.

Dplay Premium giver dig mulighed for at se mange af de programmer, som bliver vist på Kanal 4 og Kanal 5. Du kan også streame programmer fra bla.a. Discovery Channel, TLC, ID og Animal Planet.

Fordelen ved at betale for et Dplay premium abonnement – udover at have fuld adgang til hele Dplays arkiv, – er, at du kan se programmerne uden afbrydelser. Ikke engang med kabel TV eller parabol har du mulighed for at undgå reklamepauser. Men med Dplays streamingtjeneste kan du altså godt. Der er også en anden fordel, som gør at det betaler sig for dig at streame med et Dplay abonnement frem for for at se programmerne med en TV-tjeneste. Du får nemlig mulighed for at se snigpremierer på flere af programmerne, inden de overhovedet bliver sendt i fjernsynet!

Når du har oprettet en bruger med dit Premium abonnement, kan du være logget på fra to forskellige enheder på samme tid. – Abonnementet kan altså deles med for eksempel familien eller med en ven.

Der er ikke nogen begrænsninger for hvor mange forskellige enheder, du kan registrere din bruger på i alt. Et alternativt til Dplay er som også tilbyder et hav af muligheder, læs vores guide på det senere.

dPLAY Premium abonnement gratis i 14 dage

 

Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode hos Dplay og få adgang til de samme ydelser, som du får med et Premium abonnement.

For at tilmelde dig prøveperioden skal du opgive nogle gældende betalingsoplysninger, også selvom prøveperioden er helt gratis. Det sker fordi den gratis prøveperiode efter de 14 dage automatisk går over i et Premium abonnement, medmindre du opsiger dit Dplay abonnement inden da.

 

Dplay gratis måned efter måned

 

Det kan også være, du allerede betaler for en TV-tjeneste men bare savner muligheden for at se nogle af de kanaler, som Dplay tilbyder? Hvis du gerne vil se nogle af programmerne fra Dplay gratis måned efter måned uden at skulle oprette en bruger eller betale for et Dplay abonnement, så kan du også det!

En ulempe ved at anvende den gratis version af Dplay Danmark fremfor et Premium abonnement er, at programmerne bliver afbrudt af reklamer. Men det gør de jo også, når man ser dem med en betalt TV-tjeneste.

Det er også værd at vide, at de nyeste programafsnit fra Dplays kanaler, først bliver frigivet til dem, som ikke vil betale en Dplay pris, en uge efter, at programmet er blevet vist i fjernsynet.

 

Lidt om kanalerne

 

Kanal 4: Kanalen som henvender sig først og fremmest til kvinder. Kanal 4 viser både film, dokumentarer og kanalens egne produktioner. Programmerne er fulde af inspiration og underholdning, som bevæger og går lige i hjertet med både nærvær og fordybelse.

Kanal 5: En stor pose med blandede bolsjer og måske mere for det maskuline køn. Kanalen har masser af adrenalinfyldte kriminaldokumentarer fra blandt andet det danske politikorps og tidligere FBI efterforskere, som forsøger at løse mystiske sager med løse ender.

Kanalen har også egenproducerede programmer, hvor du kan støde på alt fra satirefyldte reality shows til atletiske udfordringer på forhindringsbaner.

Det er også på Kanal 5, at du kan se amerikanske serier som Lost, Hannibal og CSI.

TLC: Reality programmer fra USA og UK. Kanalen viser en blanding af skæve personligheder med humor, fakta og fordybelse til en hver smag.

Discovery Channel: Følg med i dokumentarer om alt, hvad der kan udforskes på denne jord (og uden for denne jord!). Discovery Channel gør det nemt at få et indblik i ellers indviklede videnskabelige teorier, og at lære en lille smule mere om populærvidenskabelige studier fra hele verden.

Motor: Dplays kanal for alle dem som har benzin i blodet. På denne kanal fra Dplay kan du se alle de bedste programmer og dokumentarer med motorindhold.

ID: Investigation Discovery tager dig med, når detektiver og forskere undersøger kriminelle sager af en hver slags.

Animal Planet: Programmer om dyr i alle farver og størrelser. Se dokumentarer om det vilde dyreliv midt inde i junglen eller følg med, når en professionel hundetræner viser, hvordan du bedst kan gøre din hund lydig.

 

Det tekniske

 

Du kan se Dplay via din browser med både en PC eller Mac.

Dplay kan også afspilles med Android og iOS samt via Chromecast, AppleTV og AirPlay.

Hvis du downloader Dplays app, får du en lettere og mere praktisk adgang til Dplays funktioner.

Desværre kan Dplay endnu ikke anvendes med hverken SmartTV, PS4 og Xbox.

 

For at kunne streame fra Dplay bør du sikre dig, at din internetforbindelse er på mere end 3 Mbit/s. Du bør også have den nyeste version af din browser, hvad enten det er Firefox, Chrome, Safari eller en anden  browser til enten Mac OS eller Windows.

 

Dplay Danmark og udlandet

 

Hvis Dplay er et søsterselskab til en international virksomhed, betyder det så, at du kan anvende Dplay i udlandet?

Ikke helt. Indtil videre er Dplay kun tilgængeligt fra Danmark, Grønland og Færøerne.

 

Læs også vores anmeldelse om C More og ViaPlay.

dplay danmark