Select Page
c more pris

C MORE DANMARK - 14 DAGE GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR C MORE DANMARK ER GRATIS 🙂

C MORE PRIS PÅ FIRST, STARS, OG HITS. ALLE C MORE TV KANALER.

Det tilbyder C MORE deres kunder:
TV KANALER: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER
STREAMING: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER 

C More TV Kanaler: First, Stars, Hits, og Sf kanalen

Hvis du er vild med film, serier og tv, så er et abonnement hos C More den perfekte løsning til dig! De har et stort udbud af kanaler, og du kan se alle de nyeste film, serier og børnefilm på de forskellige C more kanaler. I denne oversigt kan du få et nemt og hurtigt overblik over, hvad de forskellige C more kanaler, C more First, C more Hits og C more stars, indeholder.

C More Pris

Det er nemt og enkelt at skrive sig op til et abonnement på C more Pris. Du skal blot klikke ind på cmore.dk, skrive dig op med din e-mail adresse og vælge betalingsmetode og så er du klar til at streame – hvor og hvornår det passer dig! Du får tilmed de første 14 dage til 0 kroner. Efter de første to ugers prøveperiode, bliver abonnementet automatisk fornyet, og koster herefter 99 kr./mdr. Abonnementet har ingen binding, hvilket betyder, du til enhver tid kan opsige dit C more abonnement.

Et C more abonnement kan streames fra ALLE dine enheder – smartphone, tablet, computer, Apple TV, Chromecast, Smart TV eller gennem din tv-operatørs digitalboks. C more er nemlig tilgængelig hos en lang række tv-operatører. Det er tilmed muligt at streame C more fra to skærme på samme tid.

C More First

C more First er den perfekte løsning til dig, der elsker at se nye premiere film – og nu kan du se dem hjemme fra din sofa. Det er lykkedes C more at lave en aftale med en række af de største filmselskaber, hvilket betyder, at C more med denne kanal kan invitere dig til premiere på nogle af de største film. Kanalen indeholder nemlig et væld af nye premiere film – og hver uge bliver der frigivet nye, spændende film. Premierefilmene bliver vist klokken 21 på C more First. C more pris.

c more

C more Hits

Med C more Hits kan du se en række udvalgte biografsuccesser og Indie-film. C more Hits viser klassiske film på både dansk og engelsk, og der er masser at vælge imellem! De nyeste film på C more Hits i øjeblikket er blandt andet Lady Bird, Pattington 2, Fifty Shades – Fri og Batman Begins. Du kan også finde prisbelønnede klassikere såsom Frost, Tømmermænd i Vegas samt Ringenes Herre Trilogien.

C More Stars

C more stars er en løsning for dig der er til gode gamle klassikere, men også elsker at se filmskabernes nyeste bud på film i alle generer – komedie, romantik, drama, krimi og alt der imellem! Der er noget til enhver alder og smag – også familiens yngste kan nyde godt af C mores store udvalg af børneklassikere. Der er et stort udvalg af Disney klassikere for hele familien såsom Løvernes konge og Biler og for de lidt yngre er der Thomas Tog og vennerne og Pingu og en masse andre børneserier.

SF Kanalen

Med et abonnement hos C more kan du streame de bedste svenske film. Døgnet rundt. SF-Kanalen viser film fra Svensk Filmindustris store katalog af svenske filmklassikere. Du kan blandt andet finde Pipi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte.

 

Udover de ovennævnte kanaler, er C more også udbyder af en række andre kanaler såsom

  • C more Series: kanalen med komedier og serier

 

Med et C more abonnement kan du, udover at se blandende nye og klassiske film, også se et hav af serier. Du kan streame store, internationale succeser såsom Peaky Blinders, Line of Duty og The Capture. Men det er ikke kun de populære amerikanske serier, der har fundet vej til C more. De skandinaviske lande er særligt kendt for deres evne til at skabe formidable krimiserier, og du kan blandt andet fange de nyeste sæsoner om Rebecka Martinsson, Aksel Borgen i Frikendt og Erik Bäckström i thrillerserien Jægerne. Også danske klassikere såsom Broen er at finde på C more.

C More Pris