Select Page
oister

OVERSIGT: OISTER MOBIL PRISER

FÅ DE GODE TILBUD OG BEDSTE PRISER

3 Rigtig gode grunde Oister er et godt valg til dit mobilabonnement

  1. Fri SMS/MMS og EU-roaming med Oister  Et mobilabonnement fra Oister (tjek nuværende priser her) har 2 meget basale og grundlæggende fordele: fri SMS og EU-roaming. Hos Oister har du fri SMS og MMS hele måneden uanset hvilket abonnement, du vælger. Det betyder, at selvom taletiden løber op, og du har brugt alle dine data, kan du altid kommunikere dig ved at sende en besked. Hvis du befinder dig i et andet EU-land, kan du frit benytte både den frie SMS/MMS samt din taletid uden ekstra omkostninger. Desuden får du med et mobilabonnement fra Oister fri roaming, når du besøger nabolandene. Du får enten 1GB, 3GB eller 4GB til fri brug i andre EU-lande afhængigt af, hvilket abonnement du vælger. Det er en kæmpe fordel, når du skal på ferie, weekend eller bare et smut til Sverige.

 

  1. 2. Mulighed for frit at skifte frit imellem abonnementer helt uden bindingsperiode,

    Hos Oister finder du i alt 11 forskellige typer af mobilabonnementer. Du behøver ikke fra start af at være 100 % sikker på, om du har valgt det rigtige abonnement, som dækker alle dine behov. Hvis du skulle skifte mening og få lyst til at prøve et af Oisters andre mobilabonnementer, så er det bare et klik væk. Hos Oister er det ikke nødvendigt at ringe til kundeservice og vente i telefonkø på at blive betjent af en medarbejder. På din personlige selvbetjeningsside kan du nemt skifte imellem de forskellige abonnementer fra den ene måned til den anden. Desuden kan du fra din selvbetjeningsside følge med i dit forbrug, tilmelde dig services, bestille nyt SIM-kort, opdatere informationer og lignende. I modsætning til mange andre mobilselskaber kræver Oister ingen bindingsperiode. Det betyder, at hvis du får brug for at opsige dit mobilabonnement, kan du gøre det uden problemer og ekstra omkostninger, inden den nye måned begynder.

3. Børneabonnement og teenageabonnement

Oister er især en oplagt mobilabonnement-løsning for forældre, som ikke er ligeglade med deres børns mobilforbrug. Oister har forberedt et abonnement, som er velegnet for børn helt ned til 6-årsalderen og et andet, som er perfekt til teenagere. Til de allermindste og nye i brugen af mobiltelefoner, kan du vælge et super billigt abonnement, som giver barnet, hvad det har brug for i den alder. Barnet får 2 timers tale, 2 GB data (også i andre EU-lande) og fri SMS/MMS. Som forældre kan du føle dig tryg med Oister Kids, hvor følgende fordele medfølger:
  • Du får koden til ”Mit Oister” og er dermed den eneste kontoadministrator.
  • Du får ”Sladrehank”-funktionen, som giver dig besked om dit barns mobilforbrug. Du kan derved kontrollere, at barnet ikke bruger dyre services.
  • Oister Kids sørger for at spærre både udlandstelefoni, servicenumre og indholdstakserede SMS’er.
  • Gratis ”Oister til Oister” så alle i familien altid kan kommunikere med hinanden, selvom taletiden er brugt op.
  • Dit barn får hemmeligt nummer og kommer ikke til at stå i telefonbogen eller på Krak.
Med et Oister mobilabonnement for teenagere, får du lidt mere taletid og data stadig til en lav månedspris samtidigt med, at ovennævnte forældrefunktioner stadig er gældende.  

Guide: Oister Mobil Bredbånd og Telefoni

  Oister (tjek nuværende priser her) er et 100% online teleselskab der ønsker at være blandt de billigste på markedet. Deres slogan ‘bedst til prisen’ er også deres forretnings holdning, og de arbejder konstant på at sikre sig pladsen som danmarks billigste teleselskab. Dem over fra Oister har egentlig være ret geniale i deres markedsføring ved at lave sjove reklamer der får dem til at skille sig lidt ud fra de andre.  

Oister Mobilabonnement

Oister tilbyder et bredt udvalg af abonnementer og lige meget hvilket behov du har, har de sikkert et der passer. Deres billigste abonnement er så basis som det kan blive. 19 kr i måneden og alt forbrug (fra opkald til sms og mms) afregnes med oister månedligt.
Selvfølgelig tilbyder de også helt normale abonnementer som man kender fra andre selskaber. Abonnementer der includere fri sms og mms, plus et antal timer fri tale, og et afstemt antal GB data, alle til rimelige priser. Deres priser rangere fra 59 kr (2 timer tale / 1 GB data) til 139 kr (Fri tale / 40 GB data) oister Oister kids er Oisters tilbud til forældre der gerne vil give deres børn en mobiltelefon, men stadig have kontrol over forbrug og hvad deres børn laver. Du får som forældre blandt andet sladrehank funktion der fortæller dig om dit barns forbrug, spærring af indholdstakserede SMS’er, gratis oister til oister så dit barn altid kan ringe til dig gratis, og hemmeligt nummer. Der er heller ikke mulighed for overforbrug af blandt andet data, så der aldrig kommer nogle ubehagelige ekstra regninger ind gennem døren. Oister teenager minder om Oister kids, bortset fra at disse abonnementer har mere data og tale, for at passe bedre ind i en teenagers hverdag. Som forældre har du dog stadig kontrol over forbrug, så du undgår ubehagelige regninger. Mobil abonnementer til senior går lidt i den anden retning af Oister teenager. Her er der mindre fri tale, og GB data, til gengæld er det nemt, overskueligt, og billigere en de fleste fastnet telefoner idag. Og det giver den ældste generation mulighed for at holde kontakten med børnebørnene. Desuden tilbyder Oister at du kan skifte mellem deres abonnementer en gang i måneden, så hvis du for eksempel har en måned hvor du ikke kommer til at bruge din mobil i betydelige mængder, kan du nedgradere dit abonnement til et billigt alternativ og så skifte tilbage igen når behovet igen stiger. Oister giver dig desuden mulighed for at købe mobiltelefoner, tablets og diverse tilbehør gennem deres hjemmeside. De her også en wifi router og to wifi modems at vælge imellem. Køber du mobilen gennem Oister får du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder lige fra kontant afregning, til afdrag op til 24 måneder i forbindelse med et abonnement

Deres system er også ganske brugervenligt som vi kommer til her om lidt (det hedder mit Oister). Deres kundeservice er der også, men det har dissideret været igennem en test.

Netværk

Oister bruger 3’s netværk, hvilket kan give visse kunder problemer med dækning i visse områder. Oister tilbyder dog et kort hvor du kan tjekke dækningen i dit område. Der er mange kunder hos Oister, der anmelder dårlig dækning på farten, og at de tæt på den tyske grænse har ofte problemer med signalet.  

Oister Bredbånd

Oisters bredbånd, er hvad der normalt betegnes “mobilt bredbånd”. Dette vil sige at det ikke er en fast forbindelse lagt ind i dit hus gennem kabler, men er en forbindelse der kører over det mobile netværk. De tilbyder bredbånd i størrelserne 5, 50, 100, og 150 GB. Altså er deres største abonnement noget mindre end konkurrenternes. Der følger en wifi router med i abonnementet, så du kan tilslutte mere end en computer, tablet eller mobil telefon til netværket derhjemme. Dog anbefaler Oister at bruger man deres bredbånd som en familie, skal man vælge enten 100 GB eller 150 GB data abonnement. Da denne form for bredbånd kører over det mobile netværk skal man være opmærksom på hvor man bor henne og hvordan Oisters dækning er i området. På den måde ender du ikke med at købe et produkt der ikke virker i din stue. Meldt til forbrugerstyrelsen I september 2017 har der været en sag med Oister og forbrugerstyrelsen. Oister kørte i 2015 en kampagne hvor man kunne få et abonnement der hed 10 GB og 10 timers tale, for kun 79 kr måneden, for altid. Det var det lille “for altid” der nu har skabt problemer. Oister har nemlig i forbindelse med ændringer i alle deres abonnementer, ændret prisen på dette abonnement også. De fjernede et gebyr på 7 kroner, men hævede prisen med 10 kr, hvilket gjorde den månedlige udgift til abonnementet 3 kr dyrere. Dette har gjort nogle kunder så utilfredse at de har anmeldt Oister til forbrugerstyrelsen, der i løbet af en lille uge modtog 12 klager, hvilket er højst usædvanligt. Oister har beklaget at folk er blevet utilfredse, men forklarer at på grund af ændret markedsvilkår har priserne ændret sig. Se historien her.

Mit Oister

Mit Oister er deres system der gør det let for kunder at logge ind og vælge pakker, tanke op, og finde hjælpsom information om deres forbrug.     LÆS OGSÅ VORES INDLÆG OM YOUSEETELMORE, OG CALL ME.