Guide: Oister Mobil Bredbånd og Telefoni

 

Oister (tjek nuværende priser her) er et 100% online teleselskab der ønsker at være blandt de billigste på markedet. Deres slogan ‘bedst til prisen’ er også deres forretnings holdning, og de arbejder konstant på at sikre sig pladsen som danmarks billigste teleselskab.

Dem over fra Oister har egentlig være ret geniale i deres markedsføring ved at lave sjove reklamer der får dem til at skille sig lidt ud fra de andre.

 

Oister Mobilabonnement

Oister tilbyder et bredt udvalg af abonnementer og lige meget hvilket behov du har, har de sikkert et der passer. Deres billigste abonnement er så basis som det kan blive. 19 kr i måneden og alt forbrug (fra opkald til sms og mms) afregnes med oister månedligt.

Selvfølgelig tilbyder de også helt normale abonnementer som man kender fra andre selskaber. Abonnementer der includere fri sms og mms, plus et antal timer fri tale, og et afstemt antal GB data, alle til rimelige priser. Deres priser rangere fra 59 kr (2 timer tale / 1 GB data) til 139 kr (Fri tale / 40 GB data)

oister

Oister kids er Oisters tilbud til forældre der gerne vil give deres børn en mobiltelefon, men stadig have kontrol over forbrug og hvad deres børn laver.

Du får som forældre blandt andet sladrehank funktion der fortæller dig om dit barns forbrug, spærring af indholdstakserede SMS’er, gratis oister til oister så dit barn altid kan ringe til dig gratis, og hemmeligt nummer. Der er heller ikke mulighed for overforbrug af blandt andet data, så der aldrig kommer nogle ubehagelige ekstra regninger ind gennem døren.

Oister teenager minder om Oister kids, bortset fra at disse abonnementer har mere data og tale, for at passe bedre ind i en teenagers hverdag. Som forældre har du dog stadig kontrol over forbrug, så du undgår ubehagelige regninger.

Mobil abonnementer til senior går lidt i den anden retning af Oister teenager. Her er der mindre fri tale, og GB data, til gengæld er det nemt, overskueligt, og billigere en de fleste fastnet telefoner idag. Og det giver den ældste generation mulighed for at holde kontakten med børnebørnene.

Desuden tilbyder Oister at du kan skifte mellem deres abonnementer en gang i måneden, så hvis du for eksempel har en måned hvor du ikke kommer til at bruge din mobil i betydelige mængder, kan du nedgradere dit abonnement til et billigt alternativ og så skifte tilbage igen når behovet igen stiger.

Oister giver dig desuden mulighed for at købe mobiltelefoner, tablets og diverse tilbehør gennem deres hjemmeside. De her også en wifi router og to wifi modems at vælge imellem. Køber du mobilen gennem Oister får du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder lige fra kontant afregning, til afdrag op til 24 måneder i forbindelse med et abonnement

Deres system er også ganske brugervenligt som vi kommer til her om lidt (det hedder mit Oister). Deres kundeservice er der også, men det har dissideret været igennem en test.

Netværk

Oister bruger 3’s netværk, hvilket kan give visse kunder problemer med dækning i visse områder. Oister tilbyder dog et kort hvor du kan tjekke dækningen i dit område. Der er mange kunder hos Oister, der anmelder dårlig dækning på farten, og at de tæt på den tyske grænse har ofte problemer med signalet.

 

Oister Bredbånd

Oisters bredbånd, er hvad der normalt betegnes “mobilt bredbånd”. Dette vil sige at det ikke er en fast forbindelse lagt ind i dit hus gennem kabler, men er en forbindelse der kører over det mobile netværk.

De tilbyder bredbånd i størrelserne 5, 50, 100, og 150 GB. Altså er deres største abonnement noget mindre end konkurrenternes. Der følger en wifi router med i abonnementet, så du kan tilslutte mere end en computer, tablet eller mobil telefon til netværket derhjemme. Dog anbefaler Oister at bruger man deres bredbånd som en familie, skal man vælge enten 100 GB eller 150 GB data abonnement.

Da denne form for bredbånd kører over det mobile netværk skal man være opmærksom på hvor man bor henne og hvordan Oisters dækning er i området. På den måde ender du ikke med at købe et produkt der ikke virker i din stue.

Meldt til forbrugerstyrelsen

I september 2017 har der været en sag med Oister og forbrugerstyrelsen. Oister kørte i 2015 en kampagne hvor man kunne få et abonnement der hed 10 GB og 10 timers tale, for kun 79 kr måneden, for altid.

Det var det lille “for altid” der nu har skabt problemer. Oister har nemlig i forbindelse med ændringer i alle deres abonnementer, ændret prisen på dette abonnement også. De fjernede et gebyr på 7 kroner, men hævede prisen med 10 kr, hvilket gjorde den månedlige udgift til abonnementet 3 kr dyrere.

Dette har gjort nogle kunder så utilfredse at de har anmeldt Oister til forbrugerstyrelsen, der i løbet af en lille uge modtog 12 klager, hvilket er højst usædvanligt.

Oister har beklaget at folk er blevet utilfredse, men forklarer at på grund af ændret markedsvilkår har priserne ændret sig. Se historien her.

Mit Oister

Mit Oister er deres system der gør det let for kunder at logge ind og vælge pakker, tanke op, og finde hjælpsom information om deres forbrug.

 

 

LÆS OGSÅ VORES INDLÆG OM YOUSEETELMORE, OG CALL ME.

Mit Oister Mobil Bredbånd
4.8 (95%) 4 votes