Vælg en side

Siden indeholder annoncer og affiliate links.

yousee kundeservice

FÅ YOUSEE OVERBLIKKET

SPAR PENGE: SAMMENLIGN PRISER PÅ DIT YOUSEE PRODUKT MED KONKURRENTERNE

YOUSEE Oversigt: TV Pakker, Bredbånd, og Mobiltelefoni.

Det tilbyder Yousee deres kunder:

TV PAKKER: SE LAVESTE PRISER
FODBOLD STREAMING GRATIS: SE TILBUD
BREDBÅND: SE LAVESTE PRISER
MOBIL TELEFONI: SE LAVESTE PRISER
MOBILT BREDBÅND: SE LAVESTE PRISER

I denne oversigt går vi igennem Yousee TV og Film, Yousee TV pakker, Yousee Musik, Yousee Mobil og Yousee Bredbånd så du får et overblik om de er noget for dig. Yousee er et firma i konstant forandring for at tilpasse sig danskernes behov, og som Danmarks største teleselskab kan de levere produkter til cirka 97% af den Danske befolkning. Yousee Kontakt.

 

YOUSEE BREDBÅND OVERSIGT

YOUSEE MOBIL OVERSIGT

yousee bredbånd

FYI En god alternativ til Yousee er Stofa og Fullrate. Yousee bredbånd tilbyder som alle andre, forskellige ‘pakker’ bredbånd alt efter dit behov. Deres pakker rangere fra 25 til 1000 Mbit, så der er noget til alle. Dog er de forskellige udbudte hastigheder ‘max-hastigheder’ og på for eksempel 1000/100 Mbit forbindelse kan hastigheden svinge mellem 900/90 Mbit og 1000/100 Mbit og stadig være ‘leveret’ korrekt. Man skal dog også være opmærksom på at den max leverede hastighed afhænger af hvilket område man lever i. Dette betyder at der er steder i danmark hvor det ikke er muligt for dem at levere for eksempel mere en 25 Mbit. I visse tilfælde kræver levering af bredbånd desuden køb af deres tv-pakker, lige meget om man har brug for disse eller ej. De reklamere desuden med at det er internet uden begrænsninger, hvilket betyder at de ikke sætter et loft på hvor meget data du kan bruge i måneden. Sammen med dit bredbånd, levere Yousee også en trådløs router, og giver dig mulighed for at vælge mellem farverne sort eller hvid. Som noget nyt, tilbyder Yousee sammen med deres bredbånd nu en Cyber sikkerhedspakke der hjælper deres kunder med at navigere internettet mere sikkert. Denne sikkerheds pakke giver mulighed for at sikre børn online, både ved at blokere hjemmesider og ved at kunne sætte en tidsbegrænsning på børnenes online adgang. Desuden lover de bedre sikkerhed ved online shopping og ved brug af netbank. Pakken indeholder også et antivirus program. Ud over normalt bredbånd, tilbyder de også mobilt bredbånd over det mobile netværk. Dette kører over TDC’s eget netværk (som er blevet kåret til Danmarks bedste mobile netværk af Teknologisk institut) og du kan vælge mellem 10, 20, 100, og 500 GB data om måneden. Vælger man enten 100 eller 500 GB, kan man desuden låne et mobilt modem gratis. Det mobile modem kan blandt andet betyde at op til 10 personer kan koble sig på forbindelsen, på samme tid.

Yousee Kontakt

Yousee grundpakke pris 2019

Læs også vores guide til hvordan du kan se Yousee TV i udlandet.

YouSee bredbånd tilbyder hastigheder op til 300 Mbit og nem installation. Du får en hurtig og stabil forbindelse til hele din familie. Med et bredbåndsabonnement hos YouSee får du masser af film og serier inkluderet med adgang til C More. En alternativ til Yousee TV er Dplay Danmark, de tilbyder mange reality programmer og kan streames.

Her er hvad Yousee tilbydder af bredbånd:

YOUSEE TV PAKKER YOUSEE Her gennemgår vi alle Yousee Tv Pakker der er tilbudt i 2019.  Yousee TV tilbyder dig en grundpakke (26 kanaler – 289 kr) som indeholder de mest normale danske kanaler plus en række udenlandske TV kanaler. Mere specifikt får du følgende i din grundpakke:

 • Fri adgang til masser af film, serier, dokumentarer og børneprogrammer
 • En premierefilm hver måned
 • Adgang til eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre
 • Nem adgang til de nyeste lejefilm
 • Mulighed for at pause, spole, optage og starte programmer forfra
 • Fri adgang til et stort tv-arkiv med indhold fra alle dine kanaler
 • Adgang til det hele på mobil, tablet og pc

Ud over grundpakken har du mulighed for at tilkøbe 10, 20 eller 36 bland selv kanaler. For tilkøbet får du følgende:

 • Masser af valgfrihed og stor fleksibilitet
 • Mulighed for at blande en tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester
 • Store besparelser på dine streamingtjenester – spar op til 61 %
 • 10, 20 eller 36 point til at blande for. En tv-kanal = 1 point. – En streamingtjeneste = 3-6 point
 • Over 50 tv-kanaler at vælge imellem
 • Fem streamingtjenester at vælge imellem: HBO Nordic, Viasat Film inklusive Viaplay, Dansk Filmskat, C More og Min Bio
 • Mulighed for at skifte tv-kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – direkte via YouSee Tv-boksen
 • Alt det fra Grundpakken

Med i købet leveres også en tv-boks, og lige meget om du vælger grundpakken eller den helt store pakke med 36 extra kanaler, har du mulighed for at optage, pause, spole og starte dine programmer forfra. Desuden kan mange programmer ses i deres “arkiv” så det nu er slut med at ærgre sig over at man ikke nåede hjem i tide, eller at moster Annas fødselsdag kom i vejen. Du vil også have adgang til at se TV på din mobil, computer eller tablet. Desuden kan du gennem TV-boksen få adgang til din Netflix konto. Yousee tilbyder også leje af film, og hver måned har de en premierefilm som du gratis kan se igen og igen i den pågældende måned. At få TV gennem yousee kræver dog en bredbåndsforbindelse, og visse steder i landet kræver det at forbindelsen er leveret af Yousee selv. Der er områder i Danmark hvor Yousee ikke kan levere TV. Man kan få sin you see tv pakke installeret gratis med deres ’20 valgfrie kanaler’ pakke mens de andre pakker koster 599 kr. at få installeret. Der følger selvfølgelig en månedlig pris med. Her er hvad Yousee tilbydder:

Yousee har generelt et bredt udvalg af populære kanaler så der er tit noget der kan fange ens interesse.

Læs også vores anmeldelser om TV streaming tjenesterne Hayu, og Strive TV.

YOUSEE MOBIL

Yousee tilbyder 4 forskellige abonnementer til mobilen. Ens for alle er at de har:

 • Fri tale
 • Fri Sms
 • Fri Mms
 • Adgang til Yousee musik
 • Wi-fi opkald
 • Roaming i 36 lande

De to største pakker (15 og 40 GB data) includere desuden et extra datadelings simkort. Adgang til Yousee musik giver dig +30 millioner numre ved hånden, som kan høres på din mobil, tablet eller PC. Det giver dig desuden mulighed for at downloade numre og dele med venner over facebook og twitter. Roaming i 36 lande betyder at det for dig som kunde ikke koster mere at bruge din mobil data, sende Sms’er, Mms’er eller ringe når du befinder dig uden for Danmarks grænser, men i stedet i et af de 36 roaming lande. Dog kan du ikke bruge mere en 10 GB data om måneden uden for Danmark, heller ikke selv om dit abonnement includere 15 eller 40 GB data. Yousee tilbyder desuden familierabat, som giver mulighed for at tilkøbe ekstra abonnementer (magen til det du allerede har) til op til 4 personer. Prisen pr person er 136 kr lige meget hvilket abonnement du har. Desuden giver de dig mulighed for tillægspakker, blandt andet opkald til udlandet (2 timer – 54 lande – 25 kr / 10 timer – 54 lande – 100 kr), datadeling, og rejse data (hvis du rejser uden for de 36 lande som er med i roaming). Hvis du allerede er bredbåndskunde hos Yousee tilbyder de desuden at give dig dobbelt op på data når du køber et mobil abonnement.

YOUSEE TV REKLAME:

Yousee er faktisk Danmarks største udbyder af tv kanaler og har rigtig meget at byde på. Man kan virkelig blive underholdt så det basker.

De har vidst også aftaler med Netflix, HBO, og andre store medie huse der har rigtig gode programmer og tv shows.   Ovenover kan du se hvad You See tilbyder af tv pakker, der er noget at vælge imellem. De er måske ikke de billigste i Danmark, men har nok det største udvalg.
Yousee Oversigt: TV Pakker, Bredbånd, Mobil Telefoni, og Mobilt Bredbånd
4.4 (88.8%) 25 vote[s]