Select Page
streaming tjenester

BEDSTE TV OG FILM STREAMING TJENESTER I DANMARK

KOM GRATIS I GANG MED REALITY TV FRA VIA PLAY

ANMELDESLSE: HER ER DE BEDSTE STREAMINGTJENESTER I DANMARK

streaming tjenester

 

ViaPlay – Streaming af film, TV, og sport.

ViaPlay er underholdning til hele familien. Det er en af de film streaming tjenester, som har alt fra familiefilm og romantik til gys og dokumentarer, you name it. Der er både gamle film i sort/hvid og helt nye premierefilm. Streaming af film fra familiekategorien kan som regel altid vælges med dansk tale.

Det tilbyder VIAPLAY deres kunder:

VIAPLAY FILM: GRATIS I 14 DAGE HER

VIAPLAY SPORT: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE VIAPLAY PRIS

Serierne indeholder både de sikre hit som The Walking Dead men også andre mere alternative produktioner fra Norden. Du kommer altså aldrig mere til at kede dig.

Børnesektionen indeholder film og serier til flere aldersgrupper, og tit vil der være premierefilm at finde. ”Lærerigt og pædagogisk” er kategorien, hvor du blandt andet finder Tree Fu Tom og Paw Patrol, mens ”serier for lidt ældre børn” byder på serier som Soy Luna og Teenage Mutant Ninja Turtles.

Sport

ViaPlay er en af de streamingtjenester i Danmark, som giver dig allermest sport. Du får adgang til både Formula 1, Bundesliga, Champions League og meget andet live sport. Du kan spole frem og tilbage med ViaPlays spolefunktion. Sportsabonnementet indeholder også sportsserier og sportsdokumentarer.

Hvem er ViaPlay til?

ViaPlay er en af de bedste film streaming tjenester til hele familien, og du vælger selv, om der skal sport med i din TV-pakke eller ej.

Med ViaPlays dagspas til sportskanalerne, kan du følge de vigtigste begivenheder, selv uden et sportsabonnement.

 

Strive Sport Streaming Danmark 

Er du til fodbold? Så er du til Strive! TV streaming har aldrig været så enkelt.

Du behøver ikke at betale for hverken børneTV eller kærlighedsfilm, for på Strive er TV-udbuddet sammenkogt til én eneste ting: nemlig fodbold.

 

La Liga og Serie A streaming Danmark

Strive Sport har købt sendingsrettighederne til La Liga og Serie A, og andre streamingtjenester i Danmark har simpelthen ikke mulighed for at vise disse to fodboldligaer. Hvis du vil følge deres kampe, er der ikke meget andet at gøre end at abonnere på Strive, selvom TV2 for nyligt har fået lov til at sende en enkelt La Liga kamp om ugen også. Men det er sjældent nok med en enkelt kamp fra verdens bedste fodboldliga, vel? 

Alt hvad du får med Strive

Som medlem af Strive Sport kan du gå ind i Strives fodboldarkiv så tit, du har lyst. Her finder du alle sæsonens kampe, og der er masser af interviews og shows, som tager dig med bag om kampene.

Strive Sport kan ses fra både din computer, telefon eller tablet og på op til to enheder på samme tid.

Alle direkte kampe er optaget i HD 1080, og hvis du anvender DVR windowing kan du spole op til tre timer tilbage i enhver live kamp.

 

 

Dplay

Hos Dplay får du alle de dyre betalingskanaler, bare til en lidt billigere pris.

Det tilbyder dPLAY deres kunder:

DPLAY GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE NUVÆRENDE TILBUD
DPLAY PREMIUM TV:
SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

Dplay er underholdning til de voksne. Først og fremmest i bedste amerikanske stil, men du finder også ægte danske godbidder som for eksempel serien om De Unge Mødre og Sol for Millioner.

Dplays kanaler

Du får et kæmpe udvalg af programmerne fra både kanal 4 og kanal 5, når du abonnerer på Dplay. Du bliver badet i reality programmer fra TLC og dokumentarer fra Discovery Channel, og aldrig kommer du til at lære så meget om dyr, som efter at have set Animal Planets programmer i stakkevis.

Er du til mysterium og spænding fra den virkelige verden, så følg med i Investigation Discoverys detektivjagter eller, for dig som har benzin i blodet, forbered dig på en svær afhængighed af Dplays Motor kanal.

På Dplay har du kort sagt alt, hvad du kan ønske at godte dig med på en hvilken som helst hverdagsaften, eller når togrejsen skal gøres lidt sjovere. Dplay giver dig intet børneindhold og heller ingen streaming af film, men du er til gengæld garanteret masser af fangende underholdning fra den virkelige verden.

 

Hayu

Er du helt pjattet med reality shows? Føler du, at der ikke helt er nok udvalg af reality shows på de fleste kanaler og TV-tjenester? Det er du altså ikke alene om, og her kommer Hayu ”to the rescue”. Hayu er ikke en af de typiske film streaming tjenester. Hayu er ikke til ungerne og slet ikke til de hardcore motormænd med sport på hjernen.

Du finder over hundrede forskellige reality shows på Hayu, og du kan streame dem lige så tosset, du vil eller direkte downloade dem. Her ligger alle de populære amerikanske shows som for eksempel ”Keeping Up With The Kardashians”, ”Top Chef” og ”The Real Housewifes Of Beverly Hills”, og ikke bare et enkelt afsnit men op til flere sæsoner.

De populæreste af programmerne bliver lagt ud på Hayu same dag, som de vises for første gang i USA. Prøv at finde en anden dansk TV-tjeneste, som giver dig samme service.

 

TV streaming Danmark

Du kan bruge Hayu fra et hvilket som helst EU-land og er altså ikke begrænset til Danmark. Streaming tjenester.

streaming tjenester