Select Page
tv2 play pris

TV2 PLAY DK - 1 GRATIS MÅNED

DEN BEDSTE TV2 PLAY PRIS ER GRATIS

TV2 PLAY PRIS PR MÅNED OG ABONNEMENT OVERSIGT:

Det tilbyder TV2 PLAY deres kunder:

TV2 PLAY 1 GRATIS MÅNED – BASISPAKKE: SE NUVÆRENDE TILBUD
TV2 PLAY – LIVE KANALER:
SE NUVÆRENDE OG LAVESTE PRISER

 

TV2 PLAY DK, hvad er det?

SE LAVESTE PRISER >

Nogle vil mene at flow TV er dødt. Den traditionelle måde at se tv på, hvor kanalerne forsøger at holde på seerne fra program til program. Måske er det sandt. I hvert fald man må bare sande at danskernes brug af diverse streaming tjenester stiger eksplosivt. Danskerne betaler i disse tider for alverdens streaming tjenester såsom Netflix, Viaplay, HBO og TV2 Play DK. I denne artikel kan du læse mere om hvad TV2 Play DK tilbyder af programmer, hvordan det virker og mere om TV2 Play pris. Blandt andet kan du læse om hvordan du får TV2 Play gratis måned.

Læs også om hvordan du ser TV2 play i udlandet her.

TV2 play.com adskiller sig fra streaming tjenester såsom HBO og Netflix i og med at TV2 Play DK, udover at tilbyde streaming af forskellige film og programmer, også tilbyder live streaming af alle deres kanaler; eksempelvis TV2, TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Sport, TV2 Charlie og TV2 Fri. Du kan finde gamle programmer, dokumentarserier, sportsbegivenheder og nogle af TV2s mest populære programmer såsom Badehotellet, Kurs mod fjerne kyster, Klipfiskerne og Perfekte steder. Alt dette kan du nyde fra din computer, mobil eller tablet, og du kan tilmed få TV2 Play gratis måned hvis du opretter dig som ny bruger.

TV2 Play Pris

Som nævnt ovenfor findes der i dag et hav af forskellige streaming tjenester, som danskerne hver måned betaler dyre domme for. Så hvorfor skal du vælge lige præcis TV2 play.com? Udover at de tilbyder en TV2 Play pris, der er yderst konkurrencedygtig og der kan tilpasses den enkelte bruges behov og økonomi, kan du også prøve TV2 Play gratis måned helt uden binding. Du får altså 30 dages gratis streaming af dine yndlingsfilm og yndlingsprogrammer.

Ud over et godt tilbud, hvor du kan prøve tjenesten af, ganske gratis, har TV2 play.com den enkelte seer i tankerne, når det kommer til at vælge TV2 Play pris pr. måned. Du kan nemlig selv vælge hvilket abonnement, der passer bedst til dine behov og din økonomi. Vælg mellem:

Hele pakken: Det betyder at du får alle TV2s livekanaler samt adgang til alt indhold på TV2 Play. Du kan vælge om du vil have med eller uden reklamer.

  • Med reklamer: 109 kr./md.
  • Uden reklamer: 139 kr./md.

Basispakken: Med basispakken får du adgang til alle TV2s on-demand programmer på TV2 Play – uden TV2s live kanaler. Du kan vælge om du vil have med eller uden reklamer.

  • Med reklamer: 49 kr./md.
  • Uden reklamer: 79 kr./md.

Til basispakken er det mulig at tilkøbe en eller to livekanaler med binding.

  • En livekanal: 49 kr./md.
  • To livekanaler: 79 kr./md.

 

tv2 play

TV2 PLAY programmer

 

TV2 Play tilbyder et hav af forskellige programmer, og selv med basispakken og enTV2 Play pris pr. måned til blot 49 kr. kan du stadig nyde godt af gamle og nye programserier. Her får du et overblik over nogen af de serier, du kan se med et TV2 Play abonnement.

Se mere end 10.000 programmer på alle dine skærme

Med et abonnement hos TV2 Play, er det dig, der bestemmer. Du kan se alt fra comedy, til sport, til fiktion, til nyheder og du kan se det hele enten på din computer, smartphone eller tablet.

Badehotellet er en dansk dram-komedie Tv-serie, som danskerne for første gang blev præsenteret for tilbage i december 2013. Siden da er det blevet til seks sæsoner på Andersens lille, hyggelige badehotel ved Vesterhavet, som gæsterne fra København troligt besøger hver sommer. I serien følger vi både gæsterne og de ansattes gang på hotellet i løbet af sommeren samt deres indbyrdes relationer. Badehotellet har været en stor succes og seriens femte sæson blev set af næsten 1.7 millioner mennesker.

Kurs mod fjerne kyster tager med tv-vært og eventyrer Mikkel Beha Eriksen, hans tre drenge og kone, Marian, på en fantastisk rejse rundt om Jorden i deres skib, Havanna. Mange fulgte med hjemme i stuerne mens familien krydsede oceaner, dykkede i azurblåt hav med hvaler og hajer og mødte mennesker og kulturer fjerne fra vores egen. Under og over vand bliver familien mødt af utrolige syn, som vi alle kunne følge med i hjemme fra sofaen. Godt og vel tre år på verdenshavene blev til fire sæsoner, som alle ligger på TV2 Play og tåler gerne et gensyn for dem, der allerede har set det. I en ny programserie, kurs mod Nord, drager familien i deres nye skib nord på langs Norges kyst.  

Klipfiskerne er et populært underholdningsprogram for hele familien, der sendes lørdag aften klokken 20.00 på TV2, og alle programmets 7 sæsoner kan desuden findes på TV2 Play. I programmets nyeste, syvende sæson er det komikerne Thomas Warberg og Nikolaj Stockholm, der med sine to medværter, der skifter fra gang til gang, kæmper i sjove klip og udfordringer. Felix Smith er tovholder på programmet og holder snor i medværterne og styr på løjerne.

Størst med Peter Ingemann er et program for hele familien. Den folkekære tv-vært Peter Ingemann rejser rundt i indland og udland og kommer bag om alle de ting, der er størst. Han rejser blandt andet med verdens største flyvemaskine Airbus 380, han tager til karneval i Rio de Janeiro, han besøger Panama-kanalen og rejser tværs over Rusland med den Transsibiriske Jernbane. Han gør det hele på jysk manér, altid med ja-hatten på og med en indstilling om at lære mere om alt det, der er størst. 

Landmand søger kærlighed har vundet hjerterne hos de fleste. Det er indtil videre blevet til seks sæsoner, godt og vel 30 danske landmænd og et hav af bejlere og skønne Lene Baier guider os igennem det hele. I denne programserie møder vi hver sæson seks landmænd, der er klar til at finde én og dele livet med. Kvinder fra hele landet skriver breve til landmændene, og herefter vælger de, hvilke piger de gerne vil lære bedre at kende. Det er skønt, rørende, livsbekræftende og til tider også ganske morsomt.  

Nybyggerne er et populært boligprogram, og indtil videre er der løbet 5 sæsoner over skærmen. I dette program følger vi fire par, alle vidt forskellige og med forskellig stil og baggrunde, der skal istandsætte et hus – indendørs og udendørs. Dem der bygger/indretter det smukkeste hus vinder, og præmien er et hus til en værdi i 2,6 millioner kroner. Så der er altså meget på spil, når Nybyggerne går i kast med deres projekter – nogle mere vellykkede end andre. Det er en underholdende programserie og hele familien kan se med.

Sjit Happens rullede for første gang over skærmen i 2012 på TV2s ”unge” kanal, TV2 Zulu og har haft masser af succes og serien har vundet flere priser ved diverse awardshows gennem tiden. Vi følger seriens hovedpersoner i deres jagt på deres drømme, jagten på kærligheden og deres ønskejob og i det hele taget bare i dét at være ung i København. I fem sæsoner har vi kunne grine, græde og krumme tæer når Ane (Stephania Potalivo), Olau (Ruben Søltoft), Øland (Nikolaj Stockholm), Emil (Claes Quaade) og Mads (Jonathan Harboe) er rullet over skærmen. Alle programmets fem sæsoner ligger tilgængeligt på TV2 Play.

Med Hele Pakken fra TV2 kan du udover at nyde de ovennævnte programmer, blandt mange mange andre, også

Følg sportsbegivenheder live

Sport skal naturligvis ses live for at opleve de nervepirrende øjeblikke og mærke spændingen. Derfor skal du have et Hele Pakken abonnement, så du kan følge med i Tour de France, Wimbledon og sommerens andre sportsbegivenheder. Køb TV2 Play Hele Pakken uden reklamer til 139 kr./md.

Se snigpremierer på dit yndlingsprogram

Som TV2 Play kunde har du adgang til snigpremierer på dine yndlingsprogrammer og får præsenteret nyt indhold hver dag. Du kan se TV2 Play hvor det passer det, når det passer dig. I sommerhuset, i bussen eller hjemme på sofaen.

Hvorfor skal du vælge en TV2 Play abonnement?

Selvfølgelig er TV2 Play et godt valg, fordi du får TV2 Play gratis måned, når du opretter dig som ny bruger. Derudover adskiller TV2 Play sig fra mange andre streaming tjenester ved at tilbyde både live tv og programmer og film fra gemmeren.

Ret enkelt, så er TV2 Play en ganske glimrende streaming tjeneste, der passer til hele familien. Med TV2 Play bestemmer du, hvad der er i dit tv. Med sit store arkiv af programmer, er der noget der passer til en hver smag. Med TV2 Play Hele Pakken har du også adgang til flow-tv, eller du kan vælge én af de mange film, der er at finde på TV2 Plays hjemmeside. Desuden kører de nogle TV2 Play pris, der kan tilpasses den enkelte brugers behov og økonomi.

Lidt om kanalerne

Selvfølgelig er TV2 Play et godt valg, fordi du får TV2 Play gratis måned, når du opretter dig som ny bruger. Derudover adskiller TV2 Play sig fra mange andre streaming tjenester ved at tilbyde både live tv og programmer og film fra gemmeren.

Ret enkelt, så er TV2 Play en ganske glimrende streaming tjeneste, der passer til hele familien. Med TV2 Play bestemmer du, hvad der er i dit tv. Med sit store arkiv af programmer, er der noget der passer til en hver smag. Med TV2 Play Hele Pakken har du også adgang til flow-tv, eller du kan vælge én af de mange film, der er at finde på TV2 Plays hjemmeside. Desuden kører de nogle TV2 Play pris, der kan tilpasses den enkelte brugers behov og økonomi. 

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er super nemt at blive medlem og her kan du læse mere om, hvordan det virker. Hvis du kunne tænke dig et TV2 Play abonnement skal du blot gå til tv2play.dk, vælge hvilken pakke du vil abonnere på, udfylde oplysninger (navn, adresse osv.) og til sidst udfylde dine betalingsinformationer. Du modtager en bekræftelsese-mail og fra nu af bliver pengene automatisk trukket fra din konto hver måned. Du kan nu få adgang til dit TV2 Play abonnement på dine platforme: telefon, computer, tablet eller smart-TV og se TV2s programmer præcist når det passer dig, hvor det passer dig.

 

Læs også vores anmeldelse om ViaPlay.