Select Page
yousee kundeservice

TELMORE - ALLENTE: FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

TELMORE Oversigt: Mobil Bredbånd og Telefoni

Det tilbyder Telmore deres kunder:
MOBILT BREDBÅND: SE LAVESTE PRISER
FRI TALE ABONNEMENT: SE LAVESTE PRISER
TELMORE PLAY: SE LAVESTE PRISER

I for eksempel Telmore Play pakken får du fri adgang til HBO, Mofibo, og andre fede tjenester.

TELMORE Mobil Bredbånd

telmore pris

TELMORE

telmoreTelmore er danmarks største online teleselskab og var det første teleselskab i danmark til at starte med online selvbetjening for kunderne. I 2017 modtog de prisen for Danmarks bedste kundeservice. Telmore går desuden ind for sponsorater under mottoet “Next practice mobile”, hvor de støtter udvikling af nye produkter der kan være med til at nedbryde barrierne mellem folk.

De operere under værdierne “hvor svært kan det være” og “kunderne først” efter et princip om at det skal være nemt og overskueligt at være kunde hos Telmore. Dette var også baggrunden for at de startede tilbage i år 2000, som en protest mod de store selskaber der, ifølge dem, var for uoverskuelige at være kunde hos. Se også HBO Max Gratis periode.

Telmore mobil abonnement

Telmore tilbyder forskellige abonnementer til hele familien og i alle prisklasser. Alt efter dit behov kan du vælge imellem alt fra den mest simple løsning hvor der ingen abonnementspris er og du kun betaler for reelt forbrug, til den helt store pakke der indeholder 15 timers tale, 30 GB data.

Hvis man vælger deres Telmore play abonnement, giver det dig desuden den unikke mulighed for at tilvælge ekstra “goder” for en merpris. For eksempel tilbyder de adgang til HBO Nordic, tv2 play i udlandet, viaplay i udlandet, og Bookmate – plus mange flere her.

Med et abonnement hos Telmore er du automatisk tilmeldt udlandstelefoni, der gør det muligt at ringe hjem når du rejser. Desuden er der roaming med i de fleste af deres abonnementer, der giver dig mulighed for at bruge data i 36 europæiske lande uden merpris.

Da Telmore er et rent online teleselskab, kan man kun købe deres produkter med enten kreditkort eller gennem paypal (Online betalingsside)

Deres Telmore Basis abonnement er desuden fordelagtigt hvis du har børn. Der betales kun for forbrug (ingen fast abonnementspris) og der kan sætte et såkaldt børnebudget, så børnene kun kan ringe og Sms’e for et fast beløb om måneden. 

Desuden kan deres basis abonnement også bruges til forskellige tekniske produkter rundt om i dit hjem som har brug for et simkort for at virke men ikke sender mere en måske en enkelt eller tre sms’er om året. På den måde undgår du at have et abonnement der sluger penge hver måned.

Telmore mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd hos Telmore kører på TDC’s net, og garanterer på den måde en af de bedste dækninger i Danmark. Telmores mobile bredbånd kører over enten 4G eller 3G alt efter hvor i landet du befinder dig. Du vil alt efter om du kører 4G eller 3G og hvor du befinder dig, altså kunne opleve hastigheder fra 2-71 Mbit/s download og 1-43 Mbit/s upload.

De har abonnementer der passer til alle. Fra den lille pakke helt ned til 3 GB data, til dem der bare har brug for lidt ekstra i hverdagen, til den store pakke der tilbyder 500 GB i måneden. Perfekt til hjemmet hvor du ser tv, streamer musik og surfer for sjov. Vælger man deres 100, 200, 300 eller 500 GB data abonnement, får man desuden en gratis låne router med.

Hvis man vælger deres 200 GB pakke, får man ud over en låne wifi, desuden adgang til Telmore musik, TV2/play, HBO nordic, Bookmate og en række andre spændende tilbud. Alt sammen til 399 kr måneden.

Med et Telmore mobilt bredbånds abonnement har du desuden mulighed for Datadeling, hvor mere en et simkort kan være tilknyttet det samme abonnement, på den måde kan både din tablet og din computer kører over samme mobile bredbåndsforbindelse.

Man skal dog være opmærksom på at mobilt bredbånd kun kan bruges indenfor danmarks grænser.

Telmore mobiler

Telmore sælger de mest populære mobil telefoner på markedet, samt diverse tilbehør. Ofte kan man finde salgspakker, det vil sige en moil solgt sammen med en eller anden form for ekstra ting, for eksempel et par gode headphones.

Under tilbehør kan du finde alt hvad du kan tænkes at skulle bruge til din nye mobil. Fra covers og skærmbeskyttere, til smart watches og headsets, Telmore har det hele.

Der er flere forskellige måder at købe en mobil hos Telmore.

  • Du kan vælge at købe mobilen kontant, uden abonnement eller nogen bindinger.
  • Du kan vælge at købe mobilen kontant men til en mindre pris, hvis du binder dig til et abonnement hos Telmore for 6 måneder.
  • Eller du kan vælge at købe mobilen til en billigere pris, afdrage den over et antal måneder, og binde dig med et abonnement til Telmore for 6 måneder.

Vælger du den sidste løsning, har du mulighed for at afdrage over 6, 12 eller 24 måneder, og har mulighed for at vælge mellem fem forskellige abonnementer.

Køber du din mobil gennem Telmore får du desuden fri fragt og de lover mellem 2-3 dages levering, ved produkter de har på lager.

Telmore (tjek nuværende priser her)  fik sin start i år 2000 da de ikke ville finde sig i de daværende teleselskaber.

Derfor lancerede de deres egen mobil service ved brug af TDC’s bredbånd netværk som de stadig bruger i dag. De siges at have gennemskuelige priser og var det første mobilselskab der kun fandtes på nettet.

Det gav dem rigtig meget momentum for vækst og de er i dag en af de største i landet. Telmore Mobil har heldigvis også lidt humor som kan ses i denne reklame video her under.

 

 

 

 

 

 

Hvis du har brug for mere tid i din travle hverdag så prøv en måltidskasse. Det kan være svært at vælge, derfor anbefaler vi du besøger SundeMåltidskasser.dk, de har også guides til vegetariske måltidskasser og grøntsagskasser. 

Mit Telmore Mobil Bredbånd

Mit Telmore er deres selv-betjenings portal hvor du kan få alt at vide om dit abonnement, kundeservice, priser, og gode tilbud.   Den er ganske brugervenlig uden at der har været alt for mange klager over den.  Så hvis du vælger Telmore bliver du nok ikke skuffet da de er et af landets største teleselskaber med rimelige gode anmeldelser.   I dette indlæg kigger vi tæt på Telmore og hvad de tilbyder af mobil bredbånd pakker.   LÆS OGSÅ VORES INDLÆG OM OISTER, FULLRATE OG STOFA.

 

Alt i alt er Telmore en pålidelig leverandør af både mobil bredbånd og mobil pakker i det hele taget. Det er også i den lavere ende prismæssigt i forhold til at andre mobil udbyderer. Hvis du også søger en tv pakke eller bredbånd til hjemmet har de nogle muligheder men her vil vi anbefale istedet da de har flere valgmuligheder.

Der er stærk dækning Danmark over til mobilen med Telmore og det strækker både til erhverv og privat forbrug. Du kommer ikke til at gå glip af meget hvis du vælger Telmore. Bedøm dem ved at klikke bedøm stjernen her under. På den måde kan vi også få en ide af hvad den generelle befolkning synes om Telmore. Skriv også en kommentar hvis du har spørgsmål. Vi hjælper med glæde.