Select Page
hayu

hayu DANMARK - GRATIS PRØVEPERIODE

DEN BEDSTE PRIS FOR hayu DK ER GRATIS 🙂

hayu PRIS OVERSIGT: REALITY TV

Det tilbyder hayu deres kunder:
REALITY TV STREAMING: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

 

hayu Danmark, hvad er det?

hayu DK er en ret ny streaming-tjeneste som efter at have boomet i Norge, kom til Danmark, Sverige og Findland i 2019.

For at have glæde af hayu DK er det et absolut must, at du godt kan lide reality shows. Hvis du til gengæld er helt pjattet med især amerikanske reality shows, så vil du hurtigt opdage, at Hayu er din dosis af reality shows, som du meget hurtigt kan blive ekstremt afhængig af.

hayu Danmark er en streamingtjeneste, som har valgt at fokusere på én enkelt niche, nemlig reality shows. Du finder ingen film, ingen dokumentarer og slet ikke sport på hayu dk.

Til gengæld kan du boltre dig i en verden af reality fyldt med glitter, glamour og masser af intense følelser. Få et hurtigt indblik i streamingtjenestens fordele og ulemper med denne Hayu anmeldelse.

Hvad får du adgang til med hayu?

Flere hundrede forskellige reality shows ligger på hayu og venter på at blive enten streamet eller downloadet. Og det er ikke bare gamle shows med afsnit, som for længst er blevet vist i fjernsynet. Du får faktisk mulighed for at se de seneste afsnit af de hotteste reality shows på selv samme dag, som de bliver offentliggjort i USA.

Iblandt de mest populære reality shows i Danmark og USA for tiden kan nævnes ”Keeping Up With The Kardashians”, ”Top Chef” og ”The Real Housewifes Of Beverly Hills”. Allesammen er en fast del af hayus indhold, og de nyeste afsnit bliver tilgængelige hver uge for hayu’s abonnenter.

På hayu kan du se ”snippets” – korte klip fra de forskellige reality shows. Du kan også læse korte Stories, som fortæller dig om alt det, du ikke får med i programmerne, og hvad der sker bag scenerne, når kameraerne er slukkede. Hold dig informeret om personlighederne fra hayus shows og mange andre celebrities.

hayu danmark

hayu pris og abonnement

Et abonnement hos hayu Danmark koster 49 kr om måneden. Der findes kun én type abonnement, men det giver dig til gengæld fuld adgang til alt, hvad hayu har at byde på; både streaming, download og artikel indhold.

En gratis måned hos hayu

Jep, det er hvad hayu har at tilbyde for tiden. Du kan registrere dig med dit navn og dine betalingsoplysninger, og så får du en gratis bruger hos hayu. Ved slutningen af prøveperioden skal du bestemme dig for, om du vil fortsætte med at have en bruger hos hayu (som du skal betale for), eller om du vil afmelde dit abonnement, inden du bliver opkrævet som en betalende bruger.

I din gratis prøveperiode hos hayu kan du benytte dig af alle de samme features, som du får, når du betaler en hayu pris. Du kan altså streame, downloade og læse alle artikler som findes i hayu’s arkiv.

hayu Nordic, når du er ude at rejse

Danmark er en del af hayu Nordic, som inkluderer både England, Sverige, Findland og Irland. Hvis du har tilmeldt dig hayu fra et hvilket som helst af disse lande, kan du anvende hayu Nordic i hele EU og få adgang til de samme shows, som du har, når du er i Danmark.

Tilmeld dig hayu med iTunes og Google Play

Hvis du allerede har enten en iTunes konto eller en Google Play konto, behøver du ikke at oprette en ny bruger hos hayu. Når du downloader Hayu’s app, registrerer du bare den samme konto, som du allerede har registreret hos enten iTunes eller Google Play, og din månedlige hayu pris vil blive opkrævet fra en af de to kontoer.

Hvis du senere vil opsige dit hayu abonnement, skal du så også gøre det igennem enten din iTunes eller Google Play konto.

Hvor hurtig en forbindelse skal du bruge?

Det ideelle når du streamer TV direkte fra dit internet er selvfølgelig, at du har en forbindelse, der fungerer så hurtigt som muligt. Jo hurtigere dit bredbånd virker des højere billedkvalitet, kan du se afsnittet i. Men… du kan også sagtens streame reality shows fra eksempelvis dit mobilbredbånd, selvom det måske er lidt langsomt. Det der kommer til at ske, er at kvaliteten af billedet bliver sat ned, men du vil stadig godt kunne se dine afsnit uden problemer.

hayu anmeldelse

Konceptet med at holde sig til én enkelt niche, når det gælder TV-underholdning lader til at være den nye trend, og det fungerer vist ret godt. Du kan også se den samme tendens inden for blandt andet sportsTV.

Kort sagt: Hvis du kan lide genren, kan du betale for det, og hvis ikke skal du blive fri.

hayu Danmark er med på noderne, og de får en Thumbs Up for at sende mange af de nyeste afsnit samme dag, som de udkommer i USA.

Denne hayu anmeldelse bliver dog trukket en smule ned af manglen på danske undertekster. Flere af showene har til en trøst engelske undertekster.


Hayu Norge
Hayu Suomi

hayu
hayu sverige

hayu nl

Boxer TV Kanaler

Læs også om Greys Hvide Verden OnlineStofagratis tv kanalerstraight forward viaplayMasterchef Danmarkthe real housewives of beverly hills onlinetv2 play prisviaplay prisgratis lydbøger.