Select Page
straight forward viaplay

STRAIGHT FORWARD FRA VIAPLAY - SE DEN GRATIS

MED VIAPLAY’S GRATIS 14 DAGE ABONNEMENT

STRAIGHT FORWARD – VIAPLAY. ANMELDELSE.

Straight forward viaplay: sådan ser du den gratis:

VIAPLAY GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE STRAIGHT FORWARD HER

 

Straight Forward Anmeldelse

Straight Forward tv series er en dansk-newzealandsk drama/krimitv-serie, der havde præmiere på Viaplay i april 2019. Tv castet indeholder store navne, danske såvel som udenlandske. Castet indebærer blandt andet Troels Lyby, Cecilie Stenspil, Marie Boda og Vibeke Hastrup. Derudover er store, newzealandske skuespillere med, heriblandt Mark Mitchinson, John Callen, Stephane Garneau-Monten og Matthew Walker. Straight Forward tv series udspiller sig både i København og Queenstown, New Zealand. Serien er blevet sendt i New Zealand, Danmark, USA og Sverige. Straight Forward tv series kan ses på Viaplay.dk. I denne artikel kan du få et overblik over serien, læse en Straight Forward anmeldelse samt finde oplysninger om Straight Forward sæson 2.

Straight Forward tv series handler om en speciel og utraditionel dansk-engelsk familie bosat i København. Familien har i mange år drevet en profitabel hæler- og svindlerforretning, hvilket har givet dem mange fjender i det kriminelle undergrundsmiljø. En ellers fredlig og almindelig aften bliver familiens overhoved likvideret uden for en restaurant på en travl gade midt i København af en mafiaboss ved navn Ravn. Dette ændrer livet totalt for hans datter Silvia Peterson (Cecilie Stenspil), kone Lisbeth (Vibeke Hastrup) og kompetente og rebelske barnebarn, Ida (Marie Boda), der nu alle må gå under jorden. Men Silvia går ikke uden kamp. Hun beslutter sig for at røve mafiabossen, der stod bag mordet på hendes far, hvilket kun sender den lille familie ud i endnu flere problemer. Silvia er mester i forklædninger, og kan narre de fleste.

Hun må nu flygte til New Zealand og efterlade hendes mor og datter hjemme i Danmark, for at beskytte dem – tror hun. Silvia rejser til New Zealand og lander i Queenstown som Robyn Ford. Mens Silvia starter sit nye liv, under radaren, i New Zealand, hvor hun langsomt lader sig forføre af den charmerende italienske cafeejer, bliver hendes datter, Ida, kidnappet af mafiabossen Ravn. Silvia, der befinder sig forsvarsløs på den anden side af jorden, må sætte sin lid til sine danske kumpaner, der skal befri hendes datter og sende hende, sammen med moren, ned til hende i New Zealand, så de tre kvinder kan blive genforenet og slippe væk fra deres fortid. Som om Silvia ikke havde nok problemer med hendes familie og en mafiaboss, der er ude efter dem, har hun også en ihærdig, vred, dansk politimand (Troels Lyby) der ånder hende i nakken. Vil det lykkedes den samvittighedsfulde svindler at ryste diverse forfølgere, mafiabosser og politimænd af sig samtidig med hun får sin familie transporteret sikkert ned til et nyt liv i New Zealand?    

Straight forward

Straight Forward Viaplay TV Series

I dette afsnit kan du læse en Straight Forward anmeldelse. Straight Forward, der havde dansk præmiere i april 2019 er en af Viaplay’s mange, nye, originale serier. Den indeholder alt hvad en god serie bør indeholde – gode, talentfulde skuespillere, spænding, et godt plot og humor. Viaplay har lavet en sjov og samtidig hæsblæsende action-/dramaserie i samarbejde med det newzealandske produktionsselskab, Screentime. Dette internationale samarbejde betyder også at der i serien tales en blanding af både dansk og engelsk. Resultatet af dette samarbejde er en serie hvor fortællerstil og genere blandes sammen på en unik måde, der helt bestemt gør Straight Forward værd at se. I Straight Forward får vi altså noget nyt, som ikke rigtigt er set i Danmark endnu.

Straight Forward, der startede i april 2019, har med sine otte afsnit haft sæsonafslutning. Originalserien er blevet produceret internationalt af Mastiff i samarbejde med Screentime fra New Zealand med international distribution af Banijey Rights & Acorn media Enterprises. Projektet er støttet af Copenhagen Film Fund og den newzealandske TV-station TVNZ. Det er endnu uvist om der kommer en Straight Forward sæson 2.