Select Page
Greys hvide verden online

GREYS HVIDE VERDEN ONLINE: FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

HER KAN DU SE GREYS HVIDE VERDEN ONLINE

Ja, Grey’s Hvide Verden er helt sikkert et romantisk lægedrama, men først og fremmest er Grey’s Hvide Verden en dramaserie, som er bygget op om et fundament af stærke karakterer.

Mens vi følger de professionelle og personlige liv på Seattle Grace Hospital, bliver vi taget med på en rutsjebanetur af kærlighed, død, glæde og hjertesorger.

Forbered dig på at grine hysterisk, græde i timevis, hoppe i stolen af spænding og på at blive inspireret den ene gang efter den anden.

Greys Hvide Verden online

Hvor kan du se Greys Hvide verden, hvis du ikke har en TV-pakke med Kanal 4 inkluderet?

Det er ikke nødvendigt at anskaffe sig hverken en TV-boks, parabol eller lignende. Det nemmeste du kan gøre, er at streame Greys Hvide Verden online.

Viaplay er en anden nem måde at se Greys Hvide Verden online på. Viaplay er en TV-tjeneste, som giver dig adgang til alle de mest populære film og serier, heriblandt Grey’s Hvide Verden. SE DEN HER.

Dplay har flere TV-pakkeløsninger, som du i løbet af fem minutter kan melde dig til. Gå ind på Dplay’s hjemmeside og vælg din TV-pakke. Hvis du ikke har lyst til at betale for at se Greys Hvide Verden, kan du tilmelde dig den gratis TV-pakke fra Dplay, hvor der er reklamepauser inkluderet. SE DEN HER.

På både Dplay og Viaplay kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode på 14 dage, som er uden binding.    

 

Hvad handler Grey’s Hvide Verden om?

Det meste af serien finder sted på Seattle Grace Hospital, hvor lægen Meredith Grey og hendes kollegaer hver dag møder nye udfordringer; først som praktikanter, der stræber efter at blive udøvende læger, og der efter som udøvende læger, der skal definere deres karriereveje, mens de selv vejleder nye praktikanter.

Det medicinske område fylder altid en stor del i seriens plot, ligesom karaktererne også gør det. Lægernes kærlighedsliv er en evig saga, hvor personalet på Seattle Grace Hospital konstant bliver forelskede i enten hinanden eller, i nogle få tilfælde, i en af patienterne.

Se Greys Hvide Verden på grund af de stærke personligheder

Seriens stærke personligheder er den vigtigste grund til, at du ikke vil fortryde at se Greys Hvide Verden. Karaktererne bliver fremstillet som rigtige personer: De begår fejl, som de fortryder, de retter op på fejlene og kommer så til at begå nogle flere.

Karaktererne er ikke enten ”gode” eller ”onde” hele tiden; personerne forandrer sig, efterhånden som omstændighederne også gør det, og seriens historier er i det hele taget skrevet på en smuk og realistisk måde.

Grey’s hvide verden er langt mere end bare romantik og drama. Personernes følelser virker realistiske, og du kommer hurtigt til at leve dig selv ind i de oplevelser, som karaktererne gennemgår og bliver udsat for.

Stof til eftertanke

I både starten og i slutningen af hvert nyt afsnit er der en monolog, som er virkelig betydningsfuld og som regel også ret intens. Der bliver lagt op til eftertanke, og seeren får altid noget at tygge på, mens han/hun venter på at se det næste afsnit.

Kanal 4 Greys Hvide Verden – kolde facts

Greys Hvide Verden er en af de mest sete serier i USA, og den sendes i den bedste sendetid – ”primetime”. Siden sin premiere i 2005 – for 14 år siden! – er der blevet produceret 15 sæsoner og 317 episoder i alt.

De mange priser, som serien har vundet, er en rigtig god indikation til, hvorfor du også bør se Greys Hvide Verden. Serien har fået så mange priser, at det er svært at holde styr på dem alle, men blandt de vigtigste kan nævnes Golden Globe, Prime-time Emmy og People’s Choice Award, hvoraf serien i øvrigt har vundet adskillige af dem alle tre.   

Serien hedder oprindeligt ”Grey’s Anatomy” og er tv-kanalen ABC’s mest sete serie. I Danmark kendes serien først og fremmest fra Kanal 4 Greys Hvide Verden. Læs også hvordan du får lydbøger gratis online.

5 Hurtige

  • Alle episodetitler fra serien er oprindelige sangtitler
  • Mange er scenerne er optaget på et rigtigt hospital
  • Kun fire af karaktererne, som var med i seriens første sæson, er stadig med i dag
  • Baggrundskarakteren som spiller ”Bohkee” arbejder også som kirurgisk sygeplejerske i det virkelige liv
  • Rigtige læger har rådgivet skriftforfatterne for at gøre scenerne medicinsk korrekte

 

 

Læs også om Vanderpump rules online, Stofa, gratis tv kanaler, straight forward viaplay, Masterchef Danmarkthe real housewives of beverly hills online, tv2 play pris, viaplay pris, gratis lydbøger.

Greys hvide verden