Select Page
THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS

WATCH THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS ONLINE - FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

Watch The Real Housewives of Beverly Hills Online Free – Sådan Gør Du Det Lovligt

The Real Housewives of Beverly Hills Online, sådan ser du den gratis:

hayu GRATIS 14 DAGE: SE The Real Housewives of Beverly Hills HER

 

The Real Housewives of Beverly Hills – Baggrund og Anmeldelse

Siden 2010 har The Real Housewives of Beverly Hills givet os et indblik i en luksuriøs og glamourøs hverdag i et af verdens dyreste postnumre – 90210, Beverly Hills, på de dyreste adresser i det stjernespækkede Hollywood, og Real Housewives of Beverly Hills cast indebærer nogle af de rigeste, mest succesfulde og mest magtfulde kvinder i Hollywood. Den amerikanske reality-serie følger nogle rige og elegante kvinder og deres liv som vaskeægte Hollywoodfruer – med alt hvad der hører til; store biler, dyre designer-kjoler og tasker, diamanter, masser af penge og ikke mindst masser af intriger. Et liv i overflod. Og du kan watch the Real Housewives of Beverly Hills online free helt gratis, og lovligt, på Hayu.com i dag.

Watch the Real Housewives of Beverly Hills online free og drøm dig til et liv i luksus, et stort hus fyldt med dyre designer møbler og en hverdag fyldt med drama og intriger. Real Housewives of Beverly Hills cast indebærer blandt andet navne såsom; Yolanda Hadid, mor til to smukke døtre, Bella og Gigi Hadid, Lisa Vanderpump, Taylor Armstrong, Kyle Richards, Camille Grammer og mange flere, der alle har mindst én ting til fælles: de lever et liv i sus og dus, i en luksus som de fleste kun kan drømme om.

Watch The Real Housewives of Beverly Hills Online

The Real Housewives of Beverly Hills Cast og Mere

Hvad end de har gang i, om det er glamourøse middagsselskaber, frokost på deres yndlingscafeer eller store, overdådige fester, kan du være sikker på at de leverer varen, og som oftest er begivenhederne spækket med sladder og drama, der ofte fører til konflikter mellem de glamourøse Hollywoodfruer fra Real Housewives of Beverly Hills watch online. Real Housewives of Beverly Hills cast består blandt andet af britiske forfatterinde, skuespillerinde og restauratør, Lisa Vanderpump, der bor på én af de dyre adresser sammen med hendes mand, Ken Todd, og deres elskede hunde. Ydermere at finde blandt Real Housewives of Beverly Hills cast er skuespillerinde Kyle Richards, der medvirker i serien sammen med sin søster, Kim Richards. Kim er ofte involveret når der opstår drama, hvilket vi ser allerede i sæson 1 hvor Kim og Brandi Glanville sætter gang i en spilaften efter Brandi kommenterer på Kims alkohol-/stofmisbrug.  

Det er langt fra sidste gang, bølgerne går højt blandt de ellers så sofistikerede damer, hvilket gennem sæsonerne betyder, der bliver kastet med drinks, smadret glas og flere af dem indgår i verbale såvel som fysiske slagsmål. Dette fører til nogle følelsesladede øjeblikke og Hollywoodfruerne lader os komme helt tæt på, så vi kan følge dem i medgang og modgang. Det handler nemlig ikke blot om drama og intriger. Men også om venskab, kærlighed, karriere og dét hele tiden at stræbe efter mere. Vi følger dem på godt og på ondt og det er svært ikke at komme til at holde af denne serie.

Real Housewives of Beverly Hills cast sendte for første gang i 2010 på den amerikanske tv-kanal Bravo, og har i næsten et årti ladet seerne komme med helt tæt ind på deres liv som vaskeægte Hollywoodfruer i det glamourøse Beverly Hills. Du kan watch the Real Housewives of Beverly Hills online free på hjemmesiden Hayu.com der indeholder timevis af underholdning med dine yndlings reality-serier. Det er nemt, enkelt og gratis og du kan se Real Housewives of Beverly Hills online når du har lyst og hvor du har lyst på smartphone, tablet eller computer. Det eneste, du skal bruge for at Watch the Real Housewives of Beverly Hills online free er adgang til internettet. 

Real Housewives of Beverly Hills watch online er perfekt til en aften med veninderne. Find popcornene frem og vær vidne til en masse drama og intriger mens I kan hygge og sladre løs.