Select Page
kanal 5

FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

SE GRATIS TV KANALER PÅ NETTET

 

Det behøver ikke at være ulovligt at streame TV i Danmark som alternativ til at betale for en TV-tjeneste. Der er rigtig mange steder, hvor serier, film, reality shows og dokumentarer ligger til fri streaming for enhver, som ikke helt har besluttet sig til at købe en komplet TV-pakke endnu.

At se gratis TV på nettet er langt mere praktisk end at se det live i fjernsynet, for du holder pause, når du vil og ser den episode, som du var gået glip af.

For at se TV gratis fra nedenstående hjemmesider, er det nødvendigt at have en dansk IP-adresse. Det har du automatisk, hvis du befinder dig i Danmark, men hvis du er på ferie eller bor i udlandet, kan du ændre din IP-adresse ved hjælp af en VPN.

CMORE GRATIS

CMORE er en af de Danske streaming tjenester med de bedste serier og film. Peaky Blinders, Broen, Line of Duty, The Capture, Catch 22 og mange andre populære programmer. Det gode er man kan se dem helt gratis i 14 dage HER!

 

Dplay gratis

Dplay har flere TV-pakker, som du kan købe dig til, men de har også en TV-pakke, som ikke koster noget, og hvor du får masser af gratis TV kanaler.

Fra Dplay får du adgang til programmer fra Kanal 4 og Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Investigation Discovery, Animal Planet, Discovery Science og Motor.

De gratis TV kanaler på Dplay har reklamepauser inkluderet, medmindre du benytter dig af en gratis prøveperiode.

Gratis prøveperioder – gratis tv på nettet

Du kan se gratis TV kanaler på nettet med en prøveperiode hos forskellige TV-tjenester. Selvom det kun er for en begrænset periode, giver det dig alligevel mulighed for at planlægge for eksempel en weekend med serie-maraton, eller måske bare lidt afveksling i en almindelig arbejdsuge. Hvis du tilmelder dig følgende tre prøveperioder lige efter hinanden,  kan du se TV gratis i 2 måneder i alt.

Dplay

Se alle Dplays underholdningskanaler live og uden reklamepauser. Du kan også gå på opdagelse i TV-arkivet, som indeholder programmer fra Kanal 4 og Kanal 5, TLC, Discovery Channel og mange flere.

Hayu

“Reality Heaven” kort fortalt. På Hayu finder du flere hundrede af de mest populære amerikanske reality shows. Keeping up with the Kardashians, The Real Housewifes og Top Chef er at finde i op til flere sæsoner på Hayu.

Den gratis prøveperiode på Hayu er i en hel måned.

Viaplay

Du kan se de bedste amerikanske film og serier på Viaplay. Med den gratis prøveperiode får du 14 dage gratis streaming.

dplay danmark

DR TV

Hvis du, ligesom de fleste andre danskere betaler licens, så har du adgang til DR’s gratis TV kanaler på nettet. Det eneste du skal gøre for at se gratis TV er, at gå ind på DR’s hjemmeside og vælge den TV-kanal eller det program, som du gerne vil se, og så kan du bare streame derudad.

DR’s kanaler inkluderer DR1, DR2, DR3, DRK, Ramasjang og Ultra. Kanalerne indeholder alt fra dokumentarer, nyheder og sport til serier fra både Danmark og udlandet. Til de små børn er Ramasjang spækket med didaktisk underholdning, og for de større børn er der DR Ultra.

På DR Bonanza er der mulighed for gratis TV streaming af de ældre serier og programmer, som er blevet vist på DR i løbet af årene.

Det bedste ved DR’s gratis TV på nettet er, at du ikke bliver bombarderet med reklamer, som det sker, når du ser live TV.

Viafree

Der er mulighed for gratis TV streaming af TV3’s programmer på Viafree. Det lyder måske lidt mærkeligt, fordi TV3 jo egentlig er en betalingskanal, men den er god nok, og det er ikke ulovligt.

Keeping up with the Kardashians, Dr. Phil og Paradise Hotel er nogle få af de serier, som Viafree holder dig opdateret på. De fleste nye afsnit vil blive lagt ud på Viafree 6 dage efter, at de er blevet vist på TV3. Men der er også flere programmer, som du vil kunne se allerede dagen efter deres TV-premiere. 

Der er også enkelte film at finde på Viafree, men sammenlignet med mængden af serier og realityshows, så er det ikke mange.

Du kan se fuldstændigt gratis TV på nettet med Viafree, men du må så også finde dig i, at der er reklameafbrydelser, da det er sådan, Viafree tjener penge ind.  

TV2

Selvom TV2 er en betalingskanal, har de også gratis TV kanaler på nettet. Her snakker vi om de lokale kanaler, som nok mest er interessante alt efter i hvilken del af landet, du bor.

TV2’s gratis TV kanaler er Lorry, Fyn, Nord, øst, Bornholm, Midt-vest, TV-syd og østjylland. Du går simpelthen bare ind på deres hjemmesider, og så kan du streame. Som regel vil der både være mulighed for at se arkiv-optagelser og live-TV. Læs også vores guide der viser hvordan du får gratis lydbøger

 

Gratis tv kanaler på nettet