Select Page
gratis lydbøger

GRATIS LYDBØGER ONLINE - SÅDAN GØR DU

HOS MOFIBO KAN DU NU FÅ GRATIS LYDBØGER I 14 DAGE

Mofibo

Mofibo er en funktionel lydbogstjeneste, som giver sine brugere den bedst mulige oplevelse inden for digital litteratur.

Der ligger over 45.000 bøger på Mofibo inden for alle genrer – både til børn, teenagere og voksne.

Du finder flest lydbøger på dansk, men der er også rigtig mange på engelsk, så de bedste lydbøger kan høres på deres originale sprog.

Funktioner

Du føler dig godt tilpas, når du lytter til bøger med Mofibos app.

  • Bogmærket husker automatisk, hvor du er nået til, – også når du skifter imellem ebog og lydbog.
  • Du kan justere afspilningshastigheden i lydbøgerne, så du ikke går ikke glip af detaljerne – eller falder i søvn, fordi det går for langsomt.
  • Du kan downloade bøgerne til din enhed.

Bedste Lydbøger gratis

Når du tilmelder dig prøveperioden på 14 dage, kan du lytte til gratis lydbøger online eller downloade dem, ligesom med et betalt abonnement.

Skal Mofibo prøves?

Brugeroplevelsen er helt i top med Mofibos app, og udvalget af bøger byder både på gamle klassikere og de nyeste bestsellers. Mofibo bør helt klart prøves af.

 

 

harry potter lydbogStorytel

Storytel er Mofibos storebror, så en del af fordelene ved de to lydbogstjenester går igen.

Storytel har i tonsvis af gode lydbøger og E-bøger, og har desuden også sine egne originale historier, som der fortælles mere om i afsnittet længere nede.

Funktioner

  • Offline lytning. Du kan downloade en hvilken som helst lydbog i mp3 format, og lave dit eget private bibliotek.
  • Få tips til nye bøger. Storytels app lærer efterhånden din bogsmag at kende og giver dig forslag til nye bøger, som du kan lytte til, enten fordi bogen er i samme genre, af samme forfatter eller af en tredje relevant grund.
  • Automatisk spilletid. Du kan sætte din lydbog til at stoppe afspilningen efter X antal minutter.

Storytel original

Du kender det fra Netflix og også fra Amazon Prime Video: Egne originale produktioner, som gør den enkelte tjeneste unik. Storytel Originals er historier skrevet specielt til lyd og i samarbejde med Storytels medlemmer.

Er Storytel pengene værd?

Hvis du er til gratis lydbøger online, så giver det mening at benytte sig af Storytels gratis prøveperiode. Du kan lytte til lydbøger gratis i 14 dage, og det er uden binding. Men pas på, for man kan meget hurtigt blive afhængig af de gode lydbøger. De har også en Harry Potter lydbog.

 

Fairytell – Gode Lydbøger

Det er på denne lydbogstjeneste, at du finder det absolut største udvalg af de bedste lydbøger til børn. Fairytell har ikke en eneste voksenbog på sine hylder, og det betyder, at barnet selv kan bevæge sig rundt på tjenesten uden at behøve opsyn fra en voksen.

Fairytell har de mest populære titler på børnebøger for 0-10 årige. F.eks. Rasmus Klump, Mimbo Jimbo, Peter Pedal og mange andre.

Funktioner

  • Det er nemt at skifte imellem både lydbøger og E-bøger.
  • Det intelligente bogmærke husker, hvor man er nået til på tværs af lyd- og E-bog.
  • Bøgerne kan downloades, hvilket især er praktisk, hvis man skal på rejse med børnene.
  • Favorit-funktionen giver barnet mulighed for at udvælge bøger til senere læsning og lytning.

Er Fairytell en god ide?

Tit har du ikke tid til at tage dit barn med på biblioteket, selvom du gerne ville. De allerbedste bogtitler på Fairytell, og i den danske og udenlandske børnelitteratur, er dén boglige opdragelse, som du med Fairytell så nemt kan give.

Hvis du tilmelder dig Fairytell lige nu, kan dit barn lytte til lydbøger gratis i 30 dage. Der er ikke nogen binding på abonnementet, når prøveperioden først er slut.

 

Audible

Amazons lydbogstjeneste hedder Audible, og som det plejer at gælde for Amazon, så er det her du finder et af de største udvalg i verden.

Lydbøgerne er på engelsk, og med en prøveperiode hos Audible kan du lytte til 3 gratis lydbøger online den første måned.

Hvordan fungerer Audible

Audibles stærke side er, at de altid har de nyeste lydbøger. Bagsiden ved Audible er til gengæld, at danske lydbøger ikke ligefrem hænger på træerne.

Inden for engelske lydbøger finder du som regel de nyeste udgivelser, inden de bliver udgivet på andre sites. Det er en af fordelene ved at tilmelde sig en kæmpe multinational internetside som Amazon.

Lydbøgerne på Audible er ikke til gratis downloading, men du får et antal ”credits” om måneden til at købe bøger for. Dine credits kan spares sammen og bruges flere måneder senere og går altså ikke til spilde.

Gratis lydbog

Når du tilmelder dig prøveperioden hos Audible får du 1 gratis lydbog og 2 Audible Originals. Prøveperioden varer en hel måned, og der er ingen binding ved månedens slutning.

En alternativ til Mofibo er Nextory.