Select Page
masterchef Danmark

MASTERCHEF DANMARK 2022 - ALLENTE: FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

GRATIS 14 DAGE ABONNEMENT

MASTERCHEF DANMARK. ANMELDELSE.

Masterchef 2022: sådan ser du den gratis:

GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE MASTERCHEF DANMARK HER

Masterchef konkurrence 2019

Masterchef Danmark er et tv-program der har madlavning i fokus, og som er baseret på den originale britiske version Masterchef. Programmet sendes på TV3 og kan ses gratis på Viaplay. Masterchef konkurrence er blevet sendt i Danmark siden 2011, hvor programmet havde præmiere den 5. september. Dengang var det med Anders Aagaard, Thomas Herman og Henrik Yde-Andersen i spidsen som Masterchef dommere. Siden da er det blevet til adskillige sæsoner og programmer med anderledes temaer; Masterchef Junior, Masterchef Allstars, Masterchef Jul, Masterchef Grill osv. 8 år senere, i Masterchef 2019, er det blandt andet med Thomas Castberg og Jesper Koch i rollerne som Masterchef dommere. I denne artikel kan du læse mere om Masterchef Danmark, dommerne og sæsonen 2019.

Masterchef Danmark har altså lige siden 2011 været en enorm succes blandt danskerne og det er blevet til mange sæsoner med mange forskellige temaer siden. Men uanset temaet, kan man være sikker på at de hårde, men kompetente, Masterchef dommere giver deltagerne i Masterchef konkurrence ærlig, kritisk men kærlig feedback når de udfolder sig i kulinariske opgaver i det berømte og berygtede Masterchef køkken. I løbet af sæsonen bliver Masterchef deltagerne udfordret i teknik, kreativitet og præcision – alt dette gennem forskellige konkurrencer og dyster, som Masterchef dommerne bestemmer. Deltagerne, der alle er amatørkokke, bliver udfordret professionelt og personligt, og den der kan stå i mod presset, kan til sidst løfte Masterchef trofæet. 

masterchef danmark

Masterchef dommere

Dommerne i Masterchef Danmark er strenge, kompetente, har øje for detaljer og har selv mange års erfaring inden for restaurationsbranchen. I sæsonen Masterchef 2019 består det erfarne dommerpanel af Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke. Thomas Castberg er den mest rutinerede i dommerpanelet og har været en del af Masterchef Danmark siden 2012. Derudover har den rutinerede dommer stået i køkkenet på Kommandanten i København – en berømt Michelin Restaurant, han er tidligere køkkenchef i Meyers Madhus og har arbejdet som administrerende køkkenchef ved Aarstiderne. Jesper Koch kan ligeledes skrive mange bedrifter på sit kulinariske CV; uddannet kok og gastronom med mere end 20 års erfaring i branchen, grundlægger af Det Glade Vanvid, der serverer gourmetmad til lavere priser end normalt, han har arbejdet på to- og trestjernede Michelin-restauranter i udlandet og så har han været en del af Masterchef konceptet i Danmark siden 2014. Jakob Mielcke er autodidakt kok og den tredje og sidste dommer i Masterchef 2019 og er et godt match til sine meddommere. Han ejer og driver sin egen restaurant, Restaurant Mielcke & Hurtigkarl, og han har været dommer i Masterchef Danmark siden 2013.

Dommerne beskriver Masterchef 2019 som værende den mest krævende og hæsblæsende sæson til dato. Deltagerne er blevet udfordret i forskellige, krævende discipliner og har skulle udvise kreativitet og præstere på højt niveau. 31-årige Danni Rask og 34-årige Jacob Lionett klarede sig igennem det 14 uger lange og intense forløb og stod tilbage som de sidste to. Denne sæsons Masterchef konkurrence blev afgjort den 9. maj 2019, og vinderen der løb afsted med det eftertragtede Masterchef trofæ og præmien på 100.000 danske kroner blev Jacob Lionett. Jacob, der ellers var blevet elimineret i et tidligere program, men fik chancen for at komme tilbage i konkurrencen. Og det gjorde han. Den 34-årige arbejder til dagligt som pensionsrådgiver, og selvom en Masterchef-titel med garanti kunne åbne nye døre og gøre et karriereskift muligt, har han ikke tænkt sig at sige sit arbejde op og jage et job som kok på en prestigefyldt restaurant. I stedet fortsætter han som pensionsrådgiver og har tænkt sig at bruge præmiesummen på at rejse ud i verden, og på sit forstående bryllup.

 Du kan se dette års Masterchef samt tidligere sæsoner gratis på Viaplay i dag.