Select Page
VANDERPUMP RULES

WATCH VANDERPUMP RULES ONLINE FREE - SE DEN GRATIS

MED hayu GRATIS 14 DAGE ABONNEMENT

Watch VANDERPUMP RULES Online Free – Sådan Gør Du Det Lovligt

Vanderpump Rules Online, sådan ser du den gratis:

hayu GRATIS 14 DAGE: SE VANDERPUMP RULES HER  

Vanderpump Rules – Baggrund og Anmeldelse

Vanderpump rules er en amerikansk reality tv-serie der gik i luften for første gang i 2013 på den amerikanske tv-kanal Bravo. Serien er et spin-off på den populære amerikanske tv-serie the Real Housewives of Beverly Hills og har tv personlighed, Lisa Vanderpump, fra netop denne tv-serie som hovedfigur. De fleste kender hende fra RHOBH som værende ekstravagant, elegant og med en enorm kærlighed til luksus og store, dyre diamanter. I Vanderpump rules ser vi en ny side af Hollywood fruen, der åbner dørene op til sin forrentning, og vi følger hende og hendes ansatte på Vanderpump’s eksklusive restaurant SUR i West Hollywood, Californien. Vi er med de ansatte når de jagter deres 15 minutes of fame, med alt hvad der hører til. Men livet er ikke en dans på roser. Unægtelig vil der opstå drama og intriger blandt store egoer, der arbejder sammen. Du kan watch Vanderpump rules online free gratis og lovligt på Hayu.com.

watch vanderpump rules online free

Divaer og store egoer: Vanderpump rules James og Jax Taylor

På Lisa Vanderpump’s restaurant SUR, som står for ”Sexy Unique Restaurant”, møder vi de ansatte, der alle jagter deres drøm om rigdom og berømmelse i LA’s benhårde showbusiness branche, om det er som skuespiller, model eller musiker. Medvirkende siden sæson 1 er Kristen Doute, Katie Maloney-Schwartz, Tom Sandoval, Stassi Schroeder, Scheana Shay og Jax Taylor. Du kan watch Vanderpump rules online free og følge med i deres rejse, deres forhold og alle deres skænderier.

Blandt Vanderpump’s ansatte på restaurant SUR arbejder Jax Taylor, model og skuespiller, som bartender. Jax er glad for damerne og det har forårsaget en del drama og et par skænderier igennem tiden. Indtil Jax i sæson 4 møder Brittany Cartwright. De blev forlovet i juni 2018 og parret har for nyligt fejret deres bachelor/bachelorette fester i Miami sammen med Vanderpump rules castet, og skal giftes i juni 2019.

Vanderpump rules James Kennedy kan også sættes til ansvar for et skænderi eller to siden vi blev introduceret til den perfektionistiske DJ i programmets anden sæson. Han har sine meninger og han er ikke bleg for at dele ud af dem, hvilket også førte til at Lisa Vanderpump i programmets syvende sæson fyrede den rapkæftede DJ efter han kom med grove kommentarer til en af programmets andre deltagere, Katie Maloney-Schwartz. Vanderpump rules James Kennedy har lige siden tigget om at få sit DJ gig på SUR tilbage og der går uofficielle rygter om at han er tilbage i pulten på den eksklusive restaurant.

Siden 2013 er der blevet produceret 7 sæsoner og den syvende sæson er lige løbet over skærmen og havde sæsonafslutning i maj 2019. I mellem sæsonerne er der blevet sendt Vanderpump ruels reunion-programmer, hvor deltagerne mødes i studiet og diskuterer og/eller forklarer episoder fra den netop afsluttede sæson og fortæller om hvad der er sket siden sidst. Noget der som oftest også får bølgerne til at gå højt.

 

Anmeldelse Vanderpump Rules Season 7

Hvis du er vild med reality-tv, og du elskede Real Housewives of Beverly Hills, Keeping up with the Kardashians, Paradise Hotel og Teen Mom, så vil Vanderpump rules være lige noget for dig. Vanderpump rules er perfekt til dig, der ikke kan få nok af kendisser, sladder og up-front konfrontationer. Hvis du er vild med drama og intriger bør du watch Vanderpump rules online free på Hayu.com. Men Vanderpump rules byder også på mere end blot drama og skænderier. Det er en serie fyldt med kærlighed og ulykkelig kærlighed, venskaber og brudte venskaber, stræben efter succes og bagsiden af medaljen. Vanderpump rules har alt hvad et godt realityprogram bør have.

Vanderpump rules season 7 have præmiere I januar 2018 og afsnit 24, sæsonafslutningen, blev vist den 16. maj 2019. Vanderpump rules season 7 er foreløbigt den sidste sæson af watch Vanderpump rules online free, og det er endnu ikke offentliggjort om der kommer en sæson 8 af reality programmet.

Læs også om Greys Hvide Verden Online, Stofa, gratis tv kanaler, straight forward viaplay, Masterchef Danmarkthe real housewives of beverly hills online, tv2 play pris, viaplay pris, gratis lydbøger.