Select Page
boxer tv

BOXER - NORLYS: FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

BOXER TV PAKKER PRIS OG OVERSIGT (Inkl. TV2)

Det tilbyder Boxer TV (Nu Norlys TV og Internet) deres kunder:
BLAND SELV MELLEM MANGE KANALER: SE PAKKE OG BEDSTE PRISER
BOXER SPORT TV: SE PAKKE OG BEDSTE PRISER
BOXER BREDBÅND: SE PAKKE OG BEDSTE PRISER

Boxer TV Kanaler med TV2- Nu Norlys TV

Boxer er en televirksomhed, som både udbyder bredbånd men også er en af Danmarks største TV-udbydere. Boxer TV forsyner mere end en kvart million husstande i Danmark med sin TV-service.

Til forskel fra mange andre TV-udbydere, har du hos Boxer TV mulighed for helt selv at bestemme, hvilke kanaler du vil have med i din TV-pakke. Boxer TV fungerer sådan, at hvis du for eksempel vil have en filmkanal eller kanaler med dokumentarfilm, så er du ikke også tvunget til også at betale for sportskanaler eller børnefjernsyn men kan nøjes med kun at købe dine valgte kanaler og intet andet.

Boxer TV sælger dig en godtepose med TV-kanaler, som du helt selv blander, og hvis du bliver træt af en kanal efter et stykke tid, så skifter du den bare ud til fordel for en anden.

Når du tilmelder dig hos Boxer TV kanaler, er du ikke bundet i mere end en måned ad gangen, og du kan uden ekstra omkostninger opsige din aftale med Boxer inden månedens udgang.

Boxer TV pakker priser + TV2

Boxer TV2 Pakke pris fejrer 10 års fødselsdag, og gaven får du lov til at modtage sammen med andre nye kunder hos Boxer. Der er nemlig discount-priser på Boxers mest populære abonnementer, og flere Boxer TV pakker priser er sat ned med 100 kr om måneden de første 6 mdr. fra oprettelsen.

Boxer Flex

Hver kanal med Boxer Flex har sin egen pris, som varierer fra 29 kr. til 49. kr per styk. Når du vælger Boxer Flex-pakken, betaler du fast 9 kr. om måneden, og til månedsprisen tilføjer du så prisen for dine valgte kanaler. Du kan fjerne og tilføje kanaler hver måned, som det passer dig.

Vær opmærksom på, at efter de første 6 måneder ændres den faste månedspris fra 9 kr. til 80 kr.

Når du opretter Boxer Flex, skal du også betale en pris for oprettelsen, som koster 299 kr.

Boxer Flex8

For 276 kr. per måned kan du vælge i alt 8 kanaler fra hele Boxers udvalg. Det er gratis at oprette Boxer Flex8, du skal bare huske, at efter de første 6 mdr. stiger prisen på abonnementet fra 276 kr til 376 kr.

Boxer Max

Du betaler med Boxers fødselsdagspris 419 kr. per måned og får adgang til alle Boxers TV-kanaler. Det er altså 29 betalingskanaler samt de gratis kanaler, som automatisk følger med i alle Boxers TV-pakker.

Det koster ikke noget i oprettelse at få Boxer Max-pakken.

boxer tv

Færdigblandede Boxer TV Kanaler og produkter

  • Med Boxer Mix får du 15 færdigblandede kanaler med lidt for en hver smag. TV-pakken indeholder blandt andet Disney Channel, Discovery Channel, flere af TV2´s kanaler og kanal 5. Boxer Mix har altså en del variation for hele familien og koster 409 kr. om måneden.

At oprette Boxer Mix koster 399 kr.

  • Boxer Mini er en TV-pakke med 8 kanaler: hovedsageligt sport men også TV2 News og Comedy Central. Boxer Mini koster 319 kr. per måned og 399 kr. i oprettelse.
  • Boxer TV2-pakken giver dig alle TV2´s 6 kanaler: News, Charlie, Zulu, Fri, Sport og den klassiske. Pakken koster 299 kr per måned, og du skal betale 399 kr. i oprettelse.

Tilvalgspakker og gratis kanaler

Sammen med de færdigblandede TV-pakker har du også mulighed for at tilføje nogle af Boxers tilvalgspakker. Tilvalgspakkerne er delt op i kategorier som for eksempel Sport, Børn, Musik, Familie etc. Priserne varierer fra 29 kr. til 89 kr. per måned.

Uanset hvilken TV-pakke du vælger fra Boxer, får du et antal kanaler med i købet, som du ikke betaler noget for. Disse kanaler inkluderer alle DR´s kanaler altså: DR1, DR2, DR Ramasjang, DR Ultra, DR3 og DR K. Du får også automatisk den svenske kanal svt1, den norske nrk1 og den tyske 2DF.

Når du ser boxer-TV med Boxer Play, får du desuden mulighed for at benytte dig af mange flere kanaler fra Danmarks nabolande.

Boxer Play

Din TV-pakke fra Boxer kan ikke kun ses fra dit fjernsyn, men du kan også streame kanalerne fra andre enheder. Når du downloader Boxer Play appen til enten din Android, Smartphone, Tablet eller computer, har du fuld adgang til alle de live-kanaler, som er inkluderet i din TV-pakke.

Sådan gør du: Du registrerer din Boxer-bruger på den enhed, som du gerne vil anvende Boxer Play på. I alt kan du registrere 5 enheder med den samme bruger. Hvis du vil anvende en ny enhed og allerede har 5 enheder registreret, er du nødt til at fjerne en af disse først. Vær opmærksom på, at du kun kan fjerne én enhed om måneden.  

Udover dine betalte kanaler kan du med Boxer Play også streame alle DR´s kanaler samt i alt 8 forskellige nabolandskanaler heriblandt svt1, nrk1 og 2DF.

Fra Boxer appen har du også adgang til en TV-guide, som viser dig det daglige indhold på samtlige Boxer kanaler. TV-guiden kan anvendes af alle, også selvom man ikke er kunde hos Boxer, og den gør det dejlig nemt at overskue de over 30 kanaler, som Boxer udbyder.

Boxer Play er også din TV-løsning, når du rejser ud af landet. Fra alle lande i EU har du mulighed for at streame alle kanalerne fra din TV-pakke.

Sport

Hos Boxer er der mulighed for at vælge en række af de vigtigste sportskanaler.

Med TV3+ og TV3 Sport kan du følge Champions League, Premier League, Formel 1 og meget mere. Det danske fodboldhold kan du følge på Kanal 5, og på Kanal 9 samt Eurosport 1 og Eurosport 2 får du plads på forreste række til Bundesligaen, Alka Superligaen, og når der spilles tennis i verdensklasse.

Med Boxers sportskanaler er du godt dækket ind både med håndbold, fodbold, tennis, ishockey, amerikansk fodbold og meget mere. Du blander selv dine sportskanaler ud fra hvilken sport, du er mest til. 

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at kunne se BoxerTV?

For at kunne anvende Boxer TV skal du bruge følgende:

En antenne, et Boxer-kort og et TV-modul eller en boks. Udstyret gennemgår vi et ad gangen:

Antenne:

TV-signalet fra Boxer bliver sendt gennem luften, og det er derfor nødvendigt at have en antenne for at kunne opfange signalet. 99% af Danmark er dækket af Boxers TV-signal, så der er god sandsynlighed for, at du også kan modtage det.

Hvis du bor i en lejlighed, vil du modtage en Smart-antenne, når du tilmelder dig Boxer TV. Smart-antennen er en lille hvid antenne, som passer perfekt ind i vindueskarmen. Du kan selv installere antennen.

Hvis du bor i et hus og tilmelder dig Boxer for første gang, sørger boxer for, at du får installeret en ny antenne på enten husgavlen eller loftet. Hvis du allerede har en antenne, kan denne også blive genbrugt. I begge tilfælde sender Boxer en installatør ud til dit hus, som sørger for installationen og laver en kanalsøgning, så alt er klar til at se Boxer TV.

Den nye antenne samt installationen er fuldstændig gratis, når du opretter et løbende abonnement på mindst 2 mdr.

Boxer-kort

Når du tilmelder dig et Boxer-abonnement, får du et Boxer-kort med uden ekstra opkrævning. Boxer-kortet er dit programkort, som sørger for, at du kan se alle dine valgte kanaler.

Hvis du vil se Boxer TV fra flere fjernsyn enten i det samme hus eller måske fra dit sommerhus, skal du bruge ekstra Boxer-kort. Du betaler selv for de ekstra kort, som koster 399 kr. per styk. Du kan i alt have 3 Boxer-kort per TV-pakke.

Boxer-udstyr

Dit Boxer-kort skal indsættes i enten et TV-modul eller en Smart-box, som bliver sendt til dig fra Boxer.

Hvis du har et fjernsyn, som er fra 2011 eller nyere, vil det sandsynligvis have indbygget digital tuner og DVB-T2. I det tilfælde kan du anvende et TV-modul, når du vil se Boxer TV.

Boxer-kortet indsættes i TV-modulet, som indsættes direkte i dit fjernsyn. Prisen for et Boxer TV-modul er 399 kr.

For et ældre fjernsyn eller en model, som ikke har indbygget digital tuner og DVB-T2, skal du anvende en Smart-box for at kunne se Boxer-TV.

Boxer-kortet indsættes i Smart-boxen, og smart-boxen forbindes til enten wifi eller bredbånd via kabel. Smart-boxen anvender en HDMI-tilslutning for at være forbundet til dit fjernsyn.

Boxer sender dig en Smart-box for 799 kr.

Boxer Bonus

Som kunde hos Boxer får du hver måned et antal gratis bonus-lodder. Der bliver trukket mindst 75 vindere hver måned til gavekort på værdier fra 200 kr. til 25.000 kr.

Som kunde er du automatisk med i lodtrækningerne, og skal ikke gøre noget for at deltage.

Læs også vores andre artikler om TV udbydere: tv2 PlayDplay DanmarkStrive FodboldHayu og Viaplay sport pris.