Select Page
strive tv

STRIVE FODBOLD OG SPORT - 7 DAGE GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR STRIVE ER GRATIS

Strive TV – Fodbold og Sport (pris)

Strive Sport kort fortalt

Strive TV: Har du allerede været igennem hjemmesiderne hos de fleste TV-udbydere i Danmark? Så ved du, at der ikke findes én eneste, hvor du kan nøjes med kun at betale for at se dine favorit fodboldhold. Hvis du vil have fodbold, skal du også betale for film, serier og børnefjernsyn. Bare ikke når du bestiller hos Strive Sport.

strive tv

STRIVE PRIS. HVAD KOSTER STRIVE?

  • STRIVE KOSTER 79 KR/MD. – 7 DAGE GRATIS – LA LIGA, SERIE A, OG MLS.

STRIVE PRIS: Strive TV er fodbold, når du har tid og lyst, og du får med et medlemskab fodbold for alle pengene. Strive fodbold giver dig eksklusiv adgang til alle kampe spillet i både Serie A og La Liga i sæsonen 2019.

Følger du Messi, når han kæmper for Barcelona hårdere, end han nogensinde har kæmpet for sit eget landshold? Eller er du spændt på om Gareth Bale trodser sine skader og fortsætter sin stærke indsats i denne sæsons La Liga, når han spiller for kongeklubben Real Madrid?

Hvis du er mere til reality TV så læs om de andre streaming tjenester tilbudt i Danmark som VIAplayDplay og Hayu DK.

Se alle de bedste fodboldhold, når de dyster om sejren i den nervepirrende sæson 2019 fra Spaniens første division, La Liga.

Du kan også følge Cristiano Ronaldo, når han spiller for Juventus i den italienske første division Lega Nazionale Professionisti Serie A – eller bare Serie A!

Bliver 2019 sæsonen, hvor Juventus F.C. sikrer sig sin sejr nummer 35 i den italienske superliga?

Med Strive fodbold kan du streame live kampe direkte fra din telefon, computer eller tablet.

Du får som medlem af Strive sport i særklasse for udover din adgang til alle de live kampe, har du også mulighed for at boltre dig i det mest komplette fodboldarkiv inden for Serie A og La Liga. Du kan vælge optagelser af de bedste højdepunkter fra alle tidligere kampe i sæsonen 2019, eller du kan se et af de mange shows, som går bag om de to fodboldligaer.

Hvilke typer medlemskaber, kan jeg få hos Strive TV

Hvad enten du bestiller et månedligt eller et årligt medlemskab hos Strive får du 7 dages prøvetid gratis. Du kan også benytte dig af de 7 dages gratis prøvetid uden at fortsætte dit videre medlemskab.

Strive Pris og Månedligt medlemskab:

I både Danmark, Norge og Sverige koster et medlemskab hos Strive 79 kr per måned. Medlemskabet giver dig adgang til alle services fra Strive, både live TV og arkivoptagelser.

Medlemskabet fornyes automatisk hver måned, men hvis du vil opsige dit abonnement, kan du gøre det til en hver tid. Medlemskabet vil så slutte, når måneden for din sidste betaling er slut.

Årligt medlemskab:

Det kan helt klart betale sig at betale for et år ad gangen, hvis du ved, at du gerne vil følge de to fodboldligaer igennem hele sæsonen. Din medlemspris for et år ad gangen er 499 kr. – du sparer altså halvdelen i forhold til, hvis du kun betaler for en måned ad gangen!

Lige som det sker med det månedlige medlemskab, bliver 1 års-perioden automatisk fornyet. Hvis du vil opsige abonnementet, kan du gøre det når som helst inden da, og så vil dit medlemskab ophøre, når det betalte år er gået.

Værd at vide om den gratis prøveperiode hos StriveSport

Alle kan modtage den gratis prøveperiode på 7 dage hos Strive. Det er ikke nødvendigt med nogen former for promotionskoder eller andet. I slutningen af den gratis prøveperiode på 7 dage, vil du automatisk blive trukket beløbet for enten den næste måneds eller det næste års medlemskab.

Den automatiske hævelse af medlemsbeløbet sker, for at du ikke kommer til at opleve forstyrrelser eller afbrydelser i kampene, som du gerne vil følge med i, når du går fra den gratis prøveperiode til det faste medlemskab hos Strive.

Visse dele af indholdet hos Strive kan kun benyttes, hvis man har et aktivt månedligt eller årligt medlemskab. Det vil sige, at hvis du opsiger dit medlemskab inden den gratis prøveperiode er ovre, vil du ikke have adgang til alt indholdet hos Strive.

Det indhold som kræver et fast medlemskab (eller en gratis prøveperiode, hvis medlemskabet ikke er blevet opsagt til videre fortsættelse) er alle direkte udsendelser af kampe, alle fulde genudsendelser af kampe og alle højdepunkter fra Serie A og La Liga fra sæsonen 2019.

Du bliver under alle omstændigheder ikke opkrævet noget beløb for den gratis prøveperiode, hvad enten du opsiger det inden, det slutter eller fortsætter videre ind i et fast medlemskab.

Hvilke direkte udsendelser, kan jeg se med Strive?

Alle kampe fra serie A fra sæsonen 2019. Du får altså mulighed for at se alle Serie A´s 20 italienske hold, som i alt spiller 380 kampe.

Alle kampe fra La Liga fra sæsonen 2019. Det er de 20 bedste hold fra Spanien, som spiller 380 kampe i alt.

Du får alle kampe fra begge ligaer direkte og uden afbrydelser. Kampene er fulgt af engelske kommentatorer, men det er planlagt, at det meget snart også vil blive muligt at se udvalgte kampe med lokale kommentatorer fra henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

Hvilket indhold har jeg adgang til fra Strives arkiv?

Du får mulighed for at gense alle kampe fra Serie A og La Liga, når du har tid og lyst. Højdepunkter fra alle sæsonens kampe er også til fri rådighed for medlemmer.

Udover indhold fra kampene har du også mulighed for at følge Serie A bag om kampene i 3 ugentlige TV shows:

  • Inside Serie A
  • The Serie A highlights Show, som viser og kommenterer alle højdepunkterne fra Seria A’s ugentlige kampe.
  • Serie A, et alternativt show med højdepunkter og eksklusive optagelser med høj indvirkning.

Fra La Liga kan du se følgende shows:

  • La Liga World, som går bag om holdene og snakker med de forskellige af spillerne.
  • La Liga Highlights, højdepunkter fra de ugentlige kampe, som bliver kommenteret og diskuteret af eksperterne.
  • La Liga Preview Show
  • Clasico Specials, fuld dækning af kampene

Kan jeg se en direkte kamp fra begyndelsen, efter den allerede er gået i gang?

Hvis du benytter dig af DVR windowing fra enten dit bredbånd eller mobilbredbånd, kan du spole op til 3 timer tilbage, selv når kampen er i fuld gang. Det vil også snart være muligt at kunne anvende DVR windowing på iOS og Android.

Hvilken kvalitet kan forvente, når jeg streamer eller ser arkivoptagelser?

Alle direkte kampe, som bliver streamet, kan du se I HD (5mpbs, 1080p). Hvis du oplever, at billedkvaliteten er lavere, bør du tjekke din bredbåndsforbindelse.

Hvor lang tid går der, før de live begivenheder bliver arkiveret til?

I Strive’s arkiv kan du finde alle kampe fra La Liga og Serie A, som er blevet spillet i sæsonen 2019. Inden for 24 timer efter at de er blevet sendt live, vil de være at finde på www.strivesport.com sammen med højdepunkterne fra kampen.

Kan jeg anvende Strive hvor som helst, jeg befinder mig?

Du kan anvende dit medlemskab hos Strive uanset hvor I Danmark, du befinder dig, så længe du har en forbindelse til internettet. Hvis du skal rejse ud af landet, kan du fortsat anvende Strive, så længe du befinder dig i enten Sverige eller Norge. Indtil videre er det ikke muligt at anvende Strive i andre lande.

På hvilke enheder kan jeg anvende mit medlemskab hos Strive?

Du kan se sport TV fra Strive på stort set alle enheder.

Hvis du vil se indhold fra Strive på din computer, kan du gøre det både fra en PC eller en Mac. – så længe du har en up-to-date browser som for eksempel Chrome, Firefox, Safari, Edge eller Internet Explorer 11+Mobile.

Du kan også sagtens anvende Strive fra din smartphone, om det så er iOS eller Android. Det samme gælder for tablets.

Hvis du gerne vil streame indhold fra Strive til dit TV, kan du gøre det ved hjælp af Airplay.

For tiden bliver der fra Strive’s side arbejdet for, at du for fremtiden også vil kunne bruge din Strive App på både Xbox, PlayStation, AppleTV og Smart TV’er.

Er det muligt at se Strive fodbold fra flere enheder på samme tid?

Ja, det er det faktisk. Når du har et medlemskab hos Strive, kan du logge ind på din Strive konto fra to forskellige steder på samme tid. Det vil sige, at du eksempelvis kan se en direkte kamp på din computer, mens du fra din tablet spoler tilbage og genoplever de enkelte moves, som ikke bliver genvist i den direkte kamp.

Du kan også dele dit login med venner og familie.

Har jeg andre muligheder end Strive TV for at følge Serie A og La Liga?

Lige som Netflix er begyndt at overtage domæne på mange film, serier og dokumentarer, som efterhånden bliver pillet ud af tv-pakkerne, er det samme nu ved at ske for sportsindholdet.

Kampe spillet i La Liga og Serie A er nu blevet fjernet fuldstændigt fra TV3-netværket/ViaPlay og alle andre TV-distributører, som førhen har været danskernes genvej til at følge den spanske og italienske Første Division.

Strive TV har nemlig opkøbt alle senderettighederne for de næste tre sæsoner.

Det betyder, at hvis du fortsat vil følge Buffon, Messi, Ronaldo, Bale og deres medspillere, er det om at få bestilt et medlemskab hos Strive Sport. Det er heldigvis til at betale for kun 79 kr om måneden eller 499 kr om året.

Er det kun La Liga og Serie A, som jeg kan følge på Strive?

Ja, indtil videre er det kun den italienske og den spanske Første Division, som du har mulighed for at følge igennem hele sæsonen på Strive TV.

Men… Strive er først lige gået i luften som virksomhed, og planerne er store og mange.

I fremtiden kan du forberede dig på, at flere fodboldligaer vil være at finde på Strivesport. Og Strives adm. direktør Kristian Hysén siger, at hvis projektet bliver en succes, og danskerne har appetit på streaming, kan det også gå hen og blive til andre sportsgrene.

Strive Sport

 

Strive Pris

Strive Fodbold