Select Page
dplay

SE 90 DAY FIANCE GRATIS

KLIK PÅ KNAPPEN FOR AT SE 90 DAY FIANCE OG 90 DAYS TO WED GRATIS

Se 90 Day Fiance to Wed og læs vores anmeldelse

Selv den bedste filminstruktør ville ikke kunne bikse en bedre blanding sammen af rå følelser og fantastisk underholdende, bizarre dialoger. Det er selvfølgelig en smule voyeuristisk, – men også ufatteligt afhængighedsskabende.  

Reality succesen 90 Day Fiance følger blandede kærestepar, hvoraf den ene af parterne altid er amerikaner og den anden ikke er. Vi følger parrene, som alle har ansøgt om at modtage et K-1 visa – også kaldet ”forlovelses-visa”.

DPLAY GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE DEN HER
DPLAY PREMIUM TV: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

Den udenlandske del af parret vil med et K-1 visa opnå permanent opholdstilladelse i USA, men der er strenge betingelser, som skal opfyldes inden da: 90 dage og intet mere er, hvad parrene får af tid til at indgå et ægteskab, hvis de ikke vil miste retten til at forblive i landet.

Serien følger parrene, som tilbringer de 3 spændende måneder inden brylluppet med at tage lynkurser i amerikansk kultur, med at møde de kommende svigerforældre, med at forberede brylluppet og (mere i reglen end undtagelsen) med at gennemgå følelsesmæssige sammenbrud mens de lærer hinanden bedre at kende.

Nu, efter 6 sæsoner og en 7. på vej af dette dybt afhængighedsskabende, kultklassificerede reality show, er det tid til at spørge dig selv: hvorfor er det lige, at JEG endnu ikke er begyndt at følge med i 90 Day Fiance?     

Jeg vil også se ”90 Day Fiance!” Hvordan gør jeg?

Dplay har samlet det bedste af det bedste fra Kanal 4 og 5, Discovery Channel, TLC og mange flere.

For at streame ”90 Days to Wed” lige med det samme (uden at betale en krone), skal du bare gå ind og registrere dig på Dplay’s hjemmeside med dine personlige oplysninger. Du får 14 dage helt gratis, og der er ingen binding på abonnementet. Hvis du bliver afhængig af dine yndlingsserier, ligesom 90 Day Fiance, så har Dplay både et gratis abonnement, et 99 kroners abonnement og et abonnement til 179 kr., hvor du får sportskanalerne med i købet.    

90 DAYS TO WED. Endnu et reality show?

”90 Day Fiance” er bestemt ikke TLC’s første reality serie med succes, og som andre eksempler kan nævnes: 600-lb Life, Marriage Pact, Long Island Medium etc. Etc.

TLC er ekstremt god til at fremvise de mest ekstreme personligheder i programmerne, hvor du uundgåeligt tænker: Findes der virkelig folk, som gør sådan? Og: hvordan kan det være, at det er så underholdende at se på andre folks idiotier?! Men ja, når det kommer til stykket, så nyder vi at være vidne til mindre intelligente, uheldige og forrykte (som regel) amerikanske personligheder, som ikke har noget imod at dele deres looney-lifes med resten af verden.

Alligevel, hvis du sammenligner eksempelvis ”The Bachelor” med ”90 Day Fiance”, så er der en grundlæggende og ret markant forskel: mens ”The Bachelor” normalt er baseret på deltagernes gode looks og evner til at stå foran et kamera, så formår ”90 Days to Wed” med garanti altid at finde deltagere, som udmærker sig ved at være en smule mere afsporede end resten af befolkningen. Selv når der til tider dukker en enkelt deltager op, som har en vis karisma og et godt udseende, så er der næsten ikke nogen tvivl om, at personen på et eller andet tidspunkt, nok skal byde ind med nogle uforglemmelige reality øjeblikke, som bare ikke sker for en normal ligevægtig person.

90 DAY FIANCE

Seriens byggesten

Når vi graver ind til kernen og kigger på seriens fundament, ses det tydeligt, at ”90 Days to Wed” i bund og grund er bygget på et helt simpelt koncept: nemlig dyb, dyb desperation!

Helt fra den midaldrende gennemsnitsamerikaner, som desperat kæmper for at finde kærligheden, til de mennesker, som bor i økonomisk dårligt stillede lande og stadig har en fantasiforestilling om, at Amerika er landet, som flyder med mælk og honning. Vi må heller ikke glemme de legalt forelskede kærestepar, som bare ikke kan tilbringe et eneste minut længere uden hinanden.

Det er umuligt ikke at sammenligne sin egen privilegerede tilværelse med den seriedeltager, som vrider sin hjerne for at overbevise sig selv om, at hans udenlandske elskede rent faktisk er dybt forelsket i ham, – også selvom han tilfældigvis ikke er alt for heldig med sit udseende og desuden er 15 år ældre end sin smukke, unge partner.

Højdepunkter: Nicole og Azan

Nicole og Azan er et par, som kommer fra henholdsvis Florida og Marokko. Parret minder mest af alt om et par lidt umodne gymnasieelever mere end et gifteklart kærestepar. I den 5. sæson af serien ser vi, når Nicole rejser til Marokko i jagten på kærligheden og pludselig befinder sig i fuldstændigt fremmede omgivelser, hvor hun på ingen måde kan finde ud af, eller er villig til, at acceptere og tilpasse sig den fremmede kultur og dens forskelle fra hendes egen.

Du sidder og klukler og slår dig selv for panden, mens du vidner, at Azan skubber Nicole væk, da hun begynder at blive lidt for kærlig midt i det muslimske offentlige gadebillede. Du vil også opdage, at du spørger dig selv, hvorfor Nicole dog har valgt at tage jeans på, når de tager på tur i den 40 grader varme ørken.

Tilgangen til ærlighed er bestemt ikke den samme i USA som i de fleste andre lande, hvor 90 Days deltagerne finder deres elskede. Af samme grund kan der nemt opstå store spændinger i forholdene, når parrene snakker ud foran kameraerne, og der bliver da også et øjebliks ubehagelig stilhed, da Azan ærligt indrømmer, at han da helt sikkert føler en tiltrækning til Nicole, – men kun omkring en 55 %.

Højdepunkter: Steven og Olga

Og så er der søde Steven, som er droppet ud af High school for at tage det første fly til Rusland, hvor Olga venter ham. Steven og Olga mødte hinanden, da Olga besøgte USA, og hun er nu overbevist om, at det er Steven, der er faren til det barn, som hun venter sig. Steven tænker på, hvad det mon vil komme til at koste ham at opfostre ”et helt barn”, som han selv siger. Men, ville det mon ikke være en god ide at tage en lille DNA prøve først, inden han gør sig ansvarlig for både Olga og hendes barn?