Select Page
disney plus pris

DISNEY PLUS I DANMARK: FÅ DISCOVERY+, KANAL 5, HBO MAX GRATIS I 2 MÅNEDER

BEGRÆNSET GRATIS PRØVEPERIODE HVIS DU SLÅR TIL NU

DISNEY PLUS PRIS

Det tilbyder Disney + deres kunder:
TV KANALER: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER
STREAMING: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER 

Disney Plus Danmark. Priser, Serier, og mere

Konglomeratet Disney har lanceret streaming tjenesten Disney plus (officielt kaldet Disney+), hvor det er mulig at streame alt originalt indhold fra Disney. Tjenesten blev først lanceret i USA i november 2019 og mere end 10 millioner tilmeldte sig tjenesten i løbet af den første uge. Senere er det blevet muligt for Australien, New Zealand og det meste af Europa at signe up på den populære streaming tjeneste. 

Alt fra gamle klassikere til The Mandalorian og Baby Yoda og Disney plus pris – her er alt hvad du skal vide om Disney’s nye streaming tjeneste, Disney+.

 

Disney Plus indhold

I 2019 lancerede Disney sin egen streaming tjeneste med henblik på at samle alle deres film, serier og generelt alt deres originale indhold og dermed udfordre nogle af de helt store streaming tjenester såsom Netflix og HBO. I dette afsnit kan du læse om, hvilket indhold der ligger på Disney+.

Er der kun tegnefilm på Disney plus?

Disney er naturligvis kendt for deres ikoniske tegnefilm, men gennem årene har underholdningsgiganten opkøbt andre store filmselskaber, og den kæmpe koncern ejer i dag følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • Pixar
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetix
 • ESPN
 • Disney-ABC Television

Blandt ovenstående filmselskaber er nogle af verdens største, som laver alle typer film og serier både til børn og voksne.

 

Hvad kan man se på Disney plus Danmark?

Indholdet varierer fra land til land, men med et abonnement hos Disney plus Danmark kan du blandt andet se:

 • 7000 afsnit af tv-serier
 • 25 eksklusive serier, der kun findes på Disney Plus
 • 10 eksklusive film, der kun findes på Disney Plus
 • Over 400 film og klassikere
 • 100 nye film, der lige har været i biografen

På Disney Plus vil du have adgang til helt store film klassikere som alle Star Wars og Marvel filmene, animationsfilm fra Pixar, originale Disney klassikere og meget, meget mere. Desuden har Disney annonceret, at de forventer at bruge 1 milliard dollars på nyt indhold til Disney Plus i løbet af 2020.

 

Disney Plus Danmark

Danskerne har i de seneste år taget streaming kulturen til sig, og mange betaler månedligt for streaming tjenester såsom Netflix, HBO, ViaPlay og TV2 Play. Nu er der kommet en ny spiller på banen – Disney Plus. Men er det overhovedet værd at tilmelde sig endnu en streaming tjeneste? Her er alt hvad du behøver at vide om Disney+.

Disney plus Danmark

Originalt og nyt indhold

Udover Disney selv ligger inde med meget originalt indhold såsom ”Løvernes Konge” og ”Pinocchio”, der selvfølgelig er tilgængeligt på Disney Plus, kan du også se eller gense mange originale serier fra Disney Channel såsom ”Lizzie McGuire” og ”Girl Meets World”. Imidlertid ejer Disney også rettighederne til en række andre selskaber, for eksempel Pixar Animation Studios, der er skaberne bag klassikere som ”Biler”, ”Toy Story” og ”Find Nemo”, der også kan nydes på Disney plus Danmark.

Ligeledes er der gode nyheder til Star Wars- og Marvel-fans. Mange af Marvels filmsucces såsom ”Ant-Man”, ”Avengers: End Game” og ”Captain Marvel” er nemlig også at finde på streaming tjenesten.

I 2012 opkøbte underholdningsgiganten Disney selskabet bag Star Wars filmene, Lucasfilm, og tilegnede sig dermed rettighederne til de populære kultfilm og udgiver også originalt Star Wars indhold på Disney Plus. Serien ”The Mandalorian” er blevet særligt populær, og Baby Yoda florerer overalt på de sociale medier. Senest har Disney opkøbt rettighederne til Fox, der er skaberne bag hitserien ”The Simpsons”, der også ligger på tjenesten.

 

Hvor kan man se Disney Plus?  

Disney+ er tilgængeligt til alle dine enheder, hvilket gør det nemt at se dine yndlingsfilm og -serier, både når du er hjemme og når du er på farten. Disney Plus’ browser er kompatibel med Apple Tv, Google Chromecast, Android TV, Xbox og PlayStation 4. Ligeledes kan du se med når du er på farten – tjenesten understøttes af både iOS og Android, hvilket betyder, du kan se film og serier både fra din iPhone, iPad, Android telefon osv.

Desuden er Disney+ god til at se film og serier offline. Du kan downloade ubegrænset til din telefon eller tablet, og den eneste begrænsning er pladsen på din enhed.

 

Disney Plus pris

Hensigten med Disney’s nye streaming tjeneste er at konkurrere med de etablerede tjenester som Netflix og HBO. Derfor har Disney annonceret at deres abonnement skal koste halvdelen af, hvad et abonnement hos Netflix koster. I Danmark koster et abonnement hos Disney+ omkring 60 kroner om måneden. I nogle tilfælde kan man spare penge ved at skrive sig op til et års abonnement. Disney Plus pris

Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, om Disney Plus er noget for dig, kan du få en Disney Plus gratis prøveperiode på 7 dage.

 

Disney plus Pris

Læs også vores Disney plus artikler på andre sprog:
Disney plus Nederlands