Select Page
hayu

hayu DK - 1 MÅNED GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR hayu DANMARK ER GRATIS 🙂

Brug denne artikel til at få et hurtigt overblik over hvilke programmer, du kan se med et hayu Danmark abonnement, hvilke goder du kan få, hvis du registrerer dig nu, og læs mere om hayu pris.

hayu DK (DANMARK) GUIDE OG PRIS OVERSIGT

Det tilbyder hayu deres kunder:
REALITY TV STREAMING: SE NUVÆRENDE OG BEDSTE PRISER

 

Hvad er hayu Danmark

hayu er en streaming tjeneste, der i den seneste tid, er blevet enormt populær, ikke bare i Danmark, men i de skandinaviske lande generelt. hayu er en tæmmelig ny tjeneste, og har besluttet at holde sig til én genre og på deres tjeneste kan du finde ALT amerikansk reality tv; eksempelvis Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills og alle spin-off serier, der er lavet der imellem. Hvis du er vild med drama, intriger og bling-bling vil du hurtigt opdage at hayu indeholder alle de serier, der passer perfekt til dig. Start fra første sæson eller følg med i det nyste afsnit, der bliver offentliggjort på siden, samme dag som det udkommer i USA.

Du kan finde alt, når det kommer til reality. Til gengæld er der ingen film, ingen dokumentarer, nyheder eller sport. Det er en god og billig løsning til dig, der elsker reality.

hayu pris

Det geniale ved hayu Nordic er, at du får hvad du betaler for. I og med, hayu DK er en streaming tjeneste, der kun beskæftiger sig med én genre – nemlig reality tv, kan den der elsker reality registrere sig som bruger og lappe alt den drama i sig, som man ønsker. Endda til den nette sum af 49 kroner om måneden.

hayu pris

hayu DK – få en måned gratis

Du kan lige nu, hvis du tilmelder dig hayu Danmark få den første måned gratis. Du skal blot registrere dig på hayu’s hjemmeside med dine personlige oplysninger samt betalingsoplysninger. Derefter skal du beslutte dig, inden den første måned er gået, om du vil fortsætte som registreret, betalende bruger, og betale hayu pris på 49 kroner pr. måned, eller opsige dit ”gratis” abonnement, der gælder den første måned.

Hvad får du i et hayu Nordic abonnement?

Først og fremmest får du ubegrænset adgang til mere end 100 forskellige reality shows, der enten kan streames eller downloades. Som nævnt tidligere, får du adgang til gamle sæsoner men vigtigst af alt, kan du følge med i dine yndlingsserier, når der ugentligt kommer nye afsnit. De bliver nemlig offentliggjort på hayu’s hjemmeside samme dag som de bliver vist i USA.

Ud over dette, kan du på hjemmesiden finde små klip fra de forskellige serier, finde artikler og historier om alt det, der sker bag slukkede kameraer! Et abonnement hos hayu er altså en sikker måde at holde dig opdateret hos dine yndlings Hollywood skandaler.

Programmer på hayu DK

Du kan på hayu Nordic streaming tjenesten finde et hav af diverse amerikanske reality serier. Her er en lille beskrivelse af nogle af de mest streamede programmer, du kan finde på hayu. Husk at du altid kan finde de nyeste afsnit af din yndlingsserie samme dag som de bliver vist i USA.

Keeping Up with the Kardashians

Den kontroversielle, ekstravagante Kardashian/Jenner klan som de fleste elsker at hade har efterhånden sendt 16 sæsoner, hvor du som seer kommer helt tæt på familien både i medgang og modgang. Helt fra den spæde start, hvor Kendall og Kylie stadig var små og Kim og hendes søstre blot kunne drømme om den berømmelse og rigdom, de alle har opnået i dag. Lige siden dengang har vi fulgt dem i deres udvikling, deres forhold og ulykkelige kærlighed, familieforøgelser, skandaler og meget, meget mere. Én ting er sikker. Der er garanti for god underholdning og dramaer – både offentlige men så sandelig også internt i familien. Med et abonnement hos hayu kan du hver uge følge med i de nye afsnit af Keeping Up with the Kardashians og se de mange spin-off serier, der er blevet lavet gennem tiden: ”Kourthey & Khloe take Miami”, ”Kim & Kourtney take New York”, ”Khloe & Lamar”, ”Life of Kylie” for bare at nævne nogle.

Real Housewives of Beverly Hills

RHOBH er også en af hayu’s mest sete serier og det med god grund. I næsten et årti har seerne kunne følge med i de glamourøse housewives’ liv i det stjernespækkede Beverly Hills. Siden da er det også blevet til flere spin-off serier, blandt andet Real Housewives of Miami, Real Housewives of Dallas, Real Housewives of Sydney, Real Housewives of Atalanta, blot for at nævne nogle få. Fælles for alle serierne er, at seerne møder nogle glamourøse kvinder med en ekstravagant livsstil, der ikke er villig til at gå på kompromis med noget. Lad det være udseende, karrierer eller kærlighed. De er benhårde og kompromisløse, og der er garanti for både underholdning og drama.

Blandt populære programmer på hayu finder du Best Ink, Chef Academy, Southern Charm, Below Deck og mange, mange flere. Der er altså noget at finde for en hver smag, og det er med garanti vanedannende!