Select Page
LIVE FOOTBALL STREAMING FREE

SE LIVE FOOTBALL STREAMING FREE - 7 DAGE GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR STRIVE ER GRATIS

 Live Football Streaming Free – Sådan ser du fodbold online gratis

LIVE FOOTBALL STREAMING FREE: Fokuset ligger på fodbold, og hvis du leder efter realityshows eller den nyeste Disney film, så må du hellere lede videre et andet sted.

Strivesport er til dem, som vil sidde på første række, når de bedste fordboldligaer i verden spiller sæsonens kampe. Der er mulighed for at opleve flere end 1200 live fodboldkampe mellem verdens bedste fodboldklubber på Strive.

Strive har også et stort fodboldarkiv, hvor alle de tidligere kampe kan opleves igen.

Lige nu kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode hos Strive.

live football streaming free

 

STRIVE PRIS. HVAD KOSTER STRIVE?

  • STRIVE KOSTER 79 KR/MD. – 7 DAGE GRATIS – LA LIGA, SERIE A, OG MLS.

Live football streaming på Strivesport

Der er lagt op til live football streaming hvilken som helst dag om ugen med 3 af verdens bedste fodboldligaer på Strive.

La Liga

Se Spaniens førstedivision La Liga, når landets 20 bedste hold gennem 38 kampe kæmper om sejren.

FC Barcelona med Messi i spidsen, Real Madrid med Marco Asensio og Atletico Madrid med Alvaró Morata.

Serie A

Følg  kampen om æren som Italiens National Mester, når den bedste række i italiensk fodbold spiller sig igennem sæson 2019.

Juventus FC, S.S.C. Napoli og FC Internazionale Milano spiller mod de 17 andre bedste hold om Coppa Italia.  

MLS

Den øverste fodboldliga i USA og Canada; Major League Soccer.

Se de 34 nervepirrende kampe i det nordamerikanske mesterskab MLS Cup, hvor de 24 bedste hold konkurrerer rundt om i hele nordamerika.

Live kampe

Live football streaming på Strive betyder, at alle live kampe bliver vist uden afbrydelser og selvfølgelig i direkte tid. Kommentatorerne er indtil videre engelske, men Strive planlægger at tilføje danske kommentatorer inden alt for længe.

Kæmpe fodboldarkiv

Det gør ikke noget, hvis du ikke altid har mulighed for at følge de live fodboldkampe på Strive. Du får nemlig adgang til et kæmpe fodboldarkiv, hvor alle de tidligere kampe ligger til fri streaming. Allerede 24 timer efter en live kamp, vil du kunne finde den i arkivet.

I Strives arkiv finder du også højdepunkter fra kampene, programmer som går bag om kampene og kommenterer forløbet, samt mange andre eksklusive optagelser.

Gratis prøveperiode

Hvis du ikke er helt overbevist endnu, om Strivesport er værd at investere i, så tjek tjenesten ud med en gratis prøveperiode. Du kan melde dig til når som helst, og hvis du melder dig ud, inden prøveperioden er omme, betaler du ikke for et videre abonnement.

Prøveperioden er kun på 7 dage, så der er stor sandsynlighed for, at din fodbold-sult vil kræve noget længere tid.

Medlemskaber af Strive

Du kan tilmelde dig et månedligt medlemskab hos Strive, som koster 79 kr.  

Hver måned bliver dit medlemskab automatisk fornyet, medmindre du melder dig ud inden. Medlemskabet er selvfølgelig uden binding.

Hvis du vil spare på din medlemspris, kan det betale sig for dig, at tilmelde dig et årsabonnement. Når du køber adgang til live football streaming hos Strive for et år ad gangen, betaler du 499 kr. i alt. Det svarer til omkring 40 kr. om måneden og er altså halv pris i forhold til et månedsabonnement.

Spol tilbage i kampen

Hvis du kommer sent ind i kampen og hellere vil se den fra start, inden du ser finalen, så har du mulighed for at spole op til 3 timer tilbage i en live udsendelse. For at gøre dette skal du benytte dig af DVR Windowing fra enten dit bredbånd eller dit mobilbredbånd.

Strive i udlandet

Ja, du kan godt anvende Strive, når du rejser rundt i Skandinavien. Desværre har Strive endnu ikke rettighederne til at vise deres fodboldindhold i andre lande udover Danmark, Norge og Sverige.

Fodbold i full HD

Fodbold skal uden tvivl ses i højeste kvalitet. Alle live kampe bliver vist i 5mpbs, 1080p – altså HD.

Hvis du af en eller anden grund oplever udsendelsen i lavere kvalitet, anbefales det at tjekke din bredbåndsforbindelse.

Se Strive på alle dine enheder

Du kan både se Strive på en Mac eller Windows PC, så længe din browser er up-to-date. Strive er også fuldt ud kompatibel med iOS og Android på enten tablet eller smartphone.

Med Airplay kan du streame direkte fra dit TV.

Når først du er medlem af Strive kan du logge ind på to forskellige enheder på samme tid. Det giver mulighed for at spole tilbage i kampen på din tablet, mens du fortsætter den live streaming fra din PC.