Select Page
N26

N26 DANMARK - FÅ ET N26 KORT GRATIS

DEN BEDSTE PRIS FOR N26 DANMARK ER GRATIS : )

N26 Bank Review Danmark:

Det tilbyder n26 deres kunder:
GRATIS PENGE OVERFØRSEL: OVERFØR PENGE UDEN GEBYR
N26 MASTERCARD: KOM I GANG GRATIS HER

I modsætning til de andre banker er N26 Mobile Bank. Det kræver, at sine kunder betjener deres konti gennem deres mobiler. N26 yder den største sikkerhed for konti ved ikke at lade en konto betjenes på to smartphones ad gangen. N26 bank har ikke særlig store filialer og netværk som andre sædvanlige banker, og den overfører besparelserne direkte til kunderne.

Grundlagt i 2013 af Valentin Stalf og Maximilian Tayenthal, vokser N26 bank meget hurtigt i hele Europa. N26 bank er designet, mens kundernes perspektiv tages i tankerne. Da alle transaktioner foregår via mobil, føler kunderne sig meget sikre og sikre på deres konti, da de holder dem i deres egne hænder.

Derudover nyder kunderne de vidunderlige funktioner, som N26 bank tilbyder, såsom flere kontotyper, forsikringer og meget flere fordele. Inklusive N26 kort og N26-konti, N26-omkostninger, vil alle blive drøftet detaljeret i denne N26 review.

 

N26 Danmark

Hvad tilbydes? – N26 Danmark

N26 Danmark bank tilbyder sine kunder forskellige fordele gennem forskellige kategorier af konti. Banken tilbyder følgende tre kontotyper.

N26 Standard:

Det er en gratis online bankkonto, der giver dig alt hvad du har brug for, når det kommer til at spare, bruge og holde oversigt over alle dine transaktioner. Alle udføres via bankansøgningen.

N26 Standard tilbyder dig et gratis Mastercard-debetkort. Dette N26 kort kan bruges i hele døgnet. Du kan også foretage gratis betalinger i den valgte valuta til online shopping eller shopping på et marked.

N26 You:

Til at begynde med tilbyder denne konto et Mastercard i fem forskellige farver sammen med en fantastisk pakke med livsstil og forsikring. Det giver også kunderne mulighed for at trække sig i udenlandsk valuta gennem ATM gratis.

Derudover tilbyder N26 You vidunderlige rabatter på flere mærker som GetYourGuide og WeWork. For at spare dine penge og styre dine udgifter, N26 You giver dig mulighed for at oprette op til 10 rum underkonti.

N26 Metal:

For at give et glimt af premium banking tilbyder N26 Metal et Mastercard i rustfrit stål, der findes i tre forskellige farver. Ligesom N26 You giver Metal dig også mulighed for at hæve kontanter i den valgte valuta fra pengeautomater overalt. En yderligere funktion, Metal tilbyder, er, at du kan betale online og i butikker uden at skulle betale nogen markup eller transaktionsomkostninger.

Når du har brug for teknisk support, tilbyder N26 Metal dig prioriteret kundesupport gennem dets dedikerede supportteam. Du kan både ringe og chatte online med teamet for at få dine problemer løst. N26 Review

Med N26 Metal-kontoen har kunderne mulighed for at benytte sig af tilbudene og specialtilbud fra udvalgte partnermærker, herunder WeWork, Hotels.com og GetYourGuide. Premium-medlemskab giver kunderne mulighed for at oprette op til ti Spaces-underkonti for at administrere deres opsparing og udgifter. N26 Review

Allianz Insurance Policy _N26 Danmark

Derudover dækker både N26 You og N26 Metal-konti næsten al rejse og mobilitet. Med sine fantastiske forsikringer giver N26 medicinsk nødsituation og dækning af tab eller forsinkelse. Hvis du af en eller anden grund går glip af din flyrejse, tilbyder N26 Danmark bank dig en rejsebegrænsning eller aflysningsforsikring.

Desuden leder du muligvis efter en bil, cykel eller scooter, når du forlader flyet, for at dække den korte (N26 Kort)tur til din destination. N26 bank tager sig af det, da det dækker de mulige skader på bil, scooter eller cykel, du lejer for at tage dig fra A til B uden problemer overhovedet.

Fordele og ulemper

N26 Grækenland har få fordele, men på samme tid som alle andre banker har det også et par ulemper. N26 Review

Fordele:

  • N26 giver sine kunder den indskudsbeskyttelse, de altid ser efter.
  • Kundernes konti er sikret og kan kun betjenes via en smartphone ad gangen.
  • Banken sender dig beskeder i realtid for at fortsætte med at spore dine penge.
  • Banken har en banklicens. Dette betyder, at alle dine transaktioner er sikret og garanteret.
  • Det tilbyder rabatter, når du handler med et par tilknyttede mærker.
  • N26 bank tilbyder premium kundesupport til sine Metal-kontokunder.

Ulemper:

  • Selv om kunderne kan foretage transaktioner over hele verden, tilføjer det faktum, at det er begrænset til Eurozone eller Storbritannien, et par begrænsninger til det.
  • Banken tilbyder ikke det meste af de budgetterings- og opsparingsfunktioner, som andre neo-banker tilbyder.
  • Bortset fra Østrig og Italien tillader N26 kun fem udbetalinger pr. Måned til sine primære kontohavere og tre pr. Måned til andre kunder. For yderligere udtag koster N26 kunderne et gebyr på € 2(15 DKK) pr. Udbetaling.

Gebyrer og omkostninger:

I betragtning af fordelene er N26-omkostninger og gebyrer ikke så meget, som man kunne forvente. Alle omkostninger varierer med kontotyper.

N26 Standard konto:

Det har ingen månedlige gebyrer og omkostninger. Transaktioner og kreditkortbetalinger er gratis. Når kunderne har en tendens til at trække sig i fremmed valuta, trækkes de op til et gebyr på 1.7%.

N26 You konto:

Dine kontoejere betaler et månedligt gebyr på € 9.90 (74 DKK)for at benytte de avancerede tjenester såsom gratis udbetalinger over hele verden, Allianz forsikringspakker og rabatter på udvalgte partnermærker.

N26 Metal konto:

Metalkunder skal betale 16.90 € pr( 126 DKK). Måned for at nyde bankens premium-tjenester. N26 Metal inkluderer alle de tjenester, der tilbydes af Standard- og You-konti(N26 Kort), sammen med et par premium-tjenester. Disse premium-tjenester er den eksklusive adgang til unikke Metaloplevelser og premium chat- og telefonstøtte i tilfælde af problemer.

 

Hvilken type person N26 passer?

Enhver, der er over 18 år og har en smartphone, kan oprette en bankkonto hos N26 bank. Desuden skal kunden være bosiddende i et af de støttende lande og må ikke allerede have en konto i banken. N26 anmeldelse

 

Banklicens

Da N26-banken har hovedkontor i Tyskland, er banken bemyndiget af den føderale finanstilsynsmyndighed (BaFin) til at være en troværdig bank. Så som kunde kan du være velkommen til at oprette en konto i banken.

 

Her kan du finde anmeldelser af N26 i andre lande:
N26 Danmark
N26 Sverige
N26 Norge
N26 Suomi
N26 Polska
N26 Greece
N26 Slovensko
N26 Suisse
N26 Ísland
N26 Italia
N26 Brasil
N26 France
N26 España
N26 Slovenija
N26 Nederland
N26 Eesti
N26 Portugal