Select Page
transferwise danmark

TRANSFERWISE DANMARK - FÅ EN GRATIS PENGE OVERFØRSEL

DEN BEDSTE PRIS FOR TRANSFERWISE DANMARK ER GRATIS 🙂

TRANSFERWISE ANMELDELSE OG REVIEW. LÆS DEN UNDER VIDEON.

Det tilbyder C MORE deres kunder:
GRATIS PENGE OVERFØRSEL: OVERFØR PENGE UDEN GEBYR
TRANSFERWISE MASTER CARD: KOM I GANG GRATIS HER

Transferwise Review og Priser. Billigste måde at overføre til udlandet?

Leder du efter en nem og enkel måde at overføre penge til udlandet? En måde, der ovenikøbet er billig og sikker? Så er Transferwise Danmark måske løsningen, du har ledt efter. I de følgende afsnit kan du lære mere om, hvordan Transferwise Danmark fungerer, læse om fordelene og Transferwise priser og finde ud af, hvad et Transferwise card er. Derudover kan du læse Transferwise anmeldelse samt få et link til en gratis overførsel.

Transferwise Danmark fordele

Transferwise er en britisk grundlagt online pengeoverførselstjeneste, der har til formål at gøre pengeoverførsler transparente uden nogen form for skjule gebyrer eller overraskelser. Med Transferwise kan du sende penge op til otte gange billigere end ved brug af din bank. Størstedelen af internationale overførsler fra UK til lande i Europa bliver overført og leveret inden for 24 timer – sammenlignet med 3-7 hverdage med en normal bank. Rent faktisk bliver 25% af overførslerne fra UK til Europa leveringet inden for bare få minutter. Transferwise priser er konkurrencedygtige og gør det fordelagtigt for dig, både som afsender og som modtager, at sende penge online.

Transferwise har formået at skabe en grænseløs profil, der gør det muligt for dig at holde op til 40 forskellige valutaer samt sende og bruge penge i udlandet ved brug af dit kontaktløse Transferwise debit Mastercard. Transferwise har fordele til både virksomheder og privatpersoner, der af én eller flere årsager sender eller modtager penge fra udlandet.

transferwise

Hvordan bruger man Transferwise?

Transferwise gør pengeoverførsler, nationale såvel som internationale, super simple. Du skal blot gå ind på Transferwise hjemmeside, indtaste dine oplysninger samt oplysningerne på modtageren og det beløb, du ønsker at sende. Derudover skal du vælge hvilken valuta du ønsker at sende, og hvilket valuta, der skal sendes til modtageren. Pengene bliver sendt direkte til modtagerens bankkonto – også selvom de ikke har en Transferwise profil. Du får en bekræftelses e-mail, når pengene er blevet modtaget og endnu en e-mail, når pengene er blevet udbetalt til modtageren. I de fleste tilfælde modtages pengene inden for 24 timer, når du laver overførsler med Transferwise.

 

Transferwise card

Udover at gøre det muligt at sende og modtage penge fra udlandet får du, med en profil hos Transferwise, også et Transferwise card. Med et Transferwise debit Mastercard kan du bruge penge hvor som helst i verden til de rigtige, nyest opdaterede, valutakurser. Derudover får du lave gebyrer ved veksling af valuta samt ingen gebyrer ved kontanthævninger.

Du:

  • Betaler gratis med forskellige former for valuta
  • Har mulighed for at hæve op til 200 pund om måneden i hæveautomater, gratis
  • Betaler kun et lille konverteringsgebyr, når du konverterer dine penge, typisk mellem 0,35% og 1%
  • Konverterer automatisk dine penge til den rigtige valutakurs

Transferwise Priser

Transferwise er bygget op omkring tre principper: 100% transparens, minimum gebyrer og premium som standard for alle medlemmer. Når du overfører med Transferwise, betaler du et gebyr på mellem 0,35% og 1%. På deres hjemmeside kan du finde en lommeregner, der fortæller dig præcist hvor meget din overførsel vil koste. Du vælger blot beløbet, du ønsker at sende, hvilke valuta du ønsker at sende og hvilken valuta, der skal leveres til modtageren. I samme regnestykke kan du se hvor meget, du betaler i gebyr, hvilket beløb Transferwise omregner og hvad kursen for den ønskede valuta er på det præcise tidspunkt.

Når du overfører penge, international eller nationalt, med Transferwise, benytter de overskuddet til at reinvestere og forbedre Transferwise. Dine gebyrer er fordelt således at:    

  • 12% går til omkostninger og administration
  • 14% går til kundesupport
  • 18% går til udvidelse af Transferwise
  • 20% går til at opbygge produkter
  • 36% går til samarbejdspartnere i banker samt omkostninger i forbindelse med at flytte penge

 Transferwise anmeldelse

Transferwise blev grundlagt i 2011, med hovedsæde i London, og har i det seneste årti udvidet den online pengeoverførselstjeneste og understøtter i øjeblikket mere end 750 valutaruter verden over. Blandt andet Britiske Pund, Amerikanske Dollars, Euro, Australske Dollars og Canadiske Dollars.

Mange uafhængige virksomheder og privatpersoner har givet et Transferwise review og er grundlæggende enige om, at Transferwise har en gennemsigtig og brugervenlig platform, der er nem at bruge. Størstedelen af Transferwise review fremhæver, at de ledte efter alternative muligheder til at sende penge oversøisk eftersom renterne i deres banker var ualmindeligt, og urimeligt, høje. En anden ting, der går igen i anmeldelserne af Transferwise, er gennemsigtigheden på hjemmesiden og at man aldrig møder nogle skjulte gebyrer eller overraskelser, der i sidste ende gør overførslen dyrere og mindre profitabel for dig. Kortene er lagt på bordet, og du ved præcist hvor meget, der går fra den ene konto og hvor meget, der ender på den anden konto.

 

Link til gratis overførsel

Hvis du skriver dig op til Transferwise via dette link, kan du lave din første overførsel helt gratis.

Med dette link kan du, gebyrfrit, overføre op til 500 GBP til en udenlandsk konto. Det er naturligvis muligt at overføre mere, men med dette link betaler du ingen gebyr af de første 500 GBP af det samlede beløb. For at benytte dig af denne mulighed skal du blot følge ovenstående link, vælge om overførslen er i forbindelse med arbejde eller i personligt anliggende, angive din e-mail, vælge et kodeord samt hvilket land du befinder dig i. Det er også muligt at oprette en profil med Google eller Facebook.