Select Page
amazon prime danmark pris

AMAZON PRIME DANMARK

30 DAGE GRATIS. DET BEDSTE TILBUD PÅ AMAZON PRIME FRA DANMARK

Amazon Prime DK – noget for enhver smag

Amazon Prime kan siges at være en kombo-pakke, som giver dig en VIP-lignende status hos den amerikanske internethandel Amazon. Inkluderet i Amazon Prime DK er Prime Video, adgang til E-bøger og podcasts samt rabatter, når du shopper. Læs mere i denne artikel om Amazon Prime Danmark pris og fordele. Du får 30 dage gratis i denne måned!

Amazon Prime: Bedste Tilbud Med Laveste Priser
Prime Video: Bedste Tilbud Med Laveste Priser
Prime Music: Bedste Tilbud Med Laveste Priser

 

Prime Video

Prime Video kan sammenlignes med Netflix. Du kan både streame nye og gamle film på Prime Video, og der er masser af serier. Prime Video er stort set ens med Netflix bortset fra, at mens du hos Netflix finder omkring 7000 film og serier, ligger der på Prime Video mere end 22900 film og serier klar til at blive streamet eller downloadet.

Amazon Prime Video har også sine egne produktioner; ”The Marvellous Mrs. Maisel” er titlen på en af serierne fra Prime Originals, som i 2018 vandt hele 6 Emmy’er.

Hvordan ser jeg Prime Video

Du kan se tv-indhold direkte fra Prime Videos hjemmeside men for at få en større brugeroplevelse, kan det betale sig at bruge Prime Video app’en.

App’en kan downloades til de fleste enheder heriblandt:

iOS, Android, Smart TV-er, Fire TV stick basic edition, Fire-tablets, PlayStation-konsoller og Xbox-konsoller.

Med app’en kan du til de fleste film og serier vælge undertekster på både engelsk, dansk samt flere af de mest udbredte sprog i verden. Der er også danske stemmer til mange af videoerne.

amazon prime danmark

Se videoer fra Amazon Prime Denmark i udlandet

Du kan bruge Prime Video fra et hvilket som helst EU-land med samme indhold, som du har i Danmark. Så snart du rejser uden for EU kan film- og serieindholdet dog være en smule anderledes på grund af geografiske rettigheder, men Prime Originals vil altid være det samme.

Amazon Musik og lyd

Med Amazon prime DK får du adgang til over 2 millioner sange uden afbrydelser.

Prime gør dig også automatisk til medlem af Amazon Audible, hvor der er gratis lydbøger i alle genrer. Du finder også podcasts inden for alt fra romantik til videnskab, økonomi og selvudvikling.

Amazon Audible har fået rigtig gode anmeldelser af blandt andet New York Times, Washington Post og The Wall Street Post for sine veludførte podcasts, som indeholder gode debatter, interviews og lignende.

Shop amok på Amazon

Amazon er danskernes næstmest brugte side til handel på internettet, og det er ikke uden grund. Amazon har alt, hvad du kan forestille dig fra elektronik til babyudstyr og med et utal af varianter inden for hvert emne.   

Som medlem af Amazon Prime får du rabat, når du køber stort ind. F.eks. får du 20% rabat på bleer og babymad, og du kan spare 25% på hunde- og kattemad.

Hvis du jævnligt køber ind på nettet til dig selv, familien, huset eller bare til lidt sjov og ballade, så er der helt sikkert penge at spare som Amazon Prime-medlem.

Prime Reading

Du behøver ikke at være en bogorm for at føle dig i slaraffenland hos Amazon Kindle. Der er lagt over 1000 af de bedste Kindle-bøger, blade, tegneserier og anden litteratur til rådighed for dig som Prime-medlem. Du betaler ikke en krone for at downloade indholdet fra Prime Reading.

En gang om måneden kan du, som prikken over i’et, vælge en splinterny bogudgivelse, som er fri til at downloade.

Photo storage

Det sker for os alle sammen. Det er de færreste, der har lyst til at fylde hele harddisken op med dem, men billeder og hjemmevideoer bliver der hele tiden flere af. Opbevaring i ”skyen” er naturligvis den mest praktiske løsning, og det er også derfor, Amazon tilbyder gratis lagerplads til alle Prime-medlemmer.   

Med den tilhørende app, kan du gemme alle dine billeder i Amazons ”sky”, og så har du adgang til dem fra alle dine enheder. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor meget plads du kan bruge.

Undgå at stå i kø

Release day delivery hos Amazon betyder, at du ikke behøver at stå i kø eller at sidde parat for at være den første til at købe et splinternyt produkt. Amazon Prime Denmark giver dig mulighed for, at vælge funktionen Release Day Delivery, som reserverer dit valgte produkt, og sender det af sted til dig samme morgen, som det bliver frigivet.

Amazon Prime Danmark pris

Hvis du vælger den samlede pakke med alle de fordele, som du netop har læst om i denne artikel, er din Amazon Prime Danmark pris på 12.99 USD per måned. Det svarer til 85 kr. og er altså billigere end de fleste tv-tjenester men indeholder en del flere fordele.

Du kan også være hurtig og vælge Prime Video. Lige nu er medlemsskabet på tilbud og det koster kun 2.99 per måned – altså cirka 20 kr. Her finder du i hvert fald ikke nogen tv-tjeneste, som kan slå den pris.

Du skal have en gratis Amazon-konto for at tilmelde dig Amazon Prime.