Vælg en side

Bedste TV Udbyder Danmark 2019

Er du også ved at drukne i reklamer fra den ene TV udbyder efter den anden, og har alligevel svært ved at finde hoved og hale på alle deres tilbud? Udbuddet af TV er efterhånden blevet et ret komplekst tema, som langt fra fungerer, som det gjorde for 10 år siden, da det bare var et spørgsmål om 2 eller 10 kanaler.

TV UDBYDER

De 3 Mest Populære TV Udbydere i Danmark.

 

Er du til sport? Eller skal der helst være både serier og film at vælge imellem? Skal du dele fjernsynet med andre? Har du aldrig mulighed for at se fjernsyn i den bedste sendetid?

Her kan du læse mere om alle de mest relevante løsninger og fordele, så du kan finde den bedste tv udbyder til dine behov og få en bedre TV-oplevelse.

YouSee TV Pakker

Er du den krævende type, som gerne vil have stor valgfrihed, når det kommer til TV-underholdning? Kan du tænke dig at kunne skifte dine kanaler ud, når det passer dig, så din TV-pakke altid består af de mest aktuelle kanaler for dig?

YouSee er den bedste tv udbyder især for familier, som ikke altid er helt enige om, hvilke kanaler der har mest relevans og vigtighed. Med ”Bland Selv” fra YouSee kan du i løbet af få minutter skifte den ene TV-kanal ud til fordel for den anden.

Hvordan fungerer ”Bland Selv”

Du starter med en Grundpakke. Her får du 26 populære nordiske kanaler. TV2 og DR er selvfølgelig med her. Du får desuden en premierefilm hver måned og fri adgang til et stort udvalg af film, serier og børneprogrammer.

Oven på Grundpakken tilføjer du din Bland Selv-pakke. Du kan vælge imellem mere end 50 forskellige kanaler, når du tilføjer en Bland Selv-pakke.

Eksempelvis kan du tilføje HBO Nordic og se anmelderroste serier som Game of Thrones. Eller du kan tilføje ViaSat, som indeholder alle de store biografhits, som man altid kan se en gang til. Børnekanaler er der også rigtig mange af, heriblandt både DisneyChannel og den danske MinBio, som er fyldt med gode børnefilm og serier af høj kvalitet. Og for dig som elsker dansk hygge, så skal Dansk Filmskat-kanalen selvfølgelig også med i din Bland Selv-pakke.

Du kan i løbet af få minutter skifte den ene kanal ud til fordel for den anden. Efter 30 dage bliver den nye kanal frigjort til at blive udskiftet igen, hvis du vil det.

Vælg imellem pakken med 10, 20 eller 36 point. Hver kanal koster 1 point og en streamingstjeneste koster mellem 3 og 6 point. Så blander du bare løs for alle dine point.

Tv fra alle dine skærme

Med YouSee TV og FilmAppen kan du se næsten alle dine valgte TV-kanaler fra både tablet, PC og mobiltelefon. Det betyder også, at når du kører i tog på vej hjem fra arbejde eller sidder og venter på bussen, kan du benytte tiden ved at se både serier og gode film.

TV-boks

Tv-boksen giver dig mulighed for at have større handlefrihed i forhold til din TV-underholdning. Du kan eksempelvis optage programmer og nemt spole frem og tilbage eller starte programmet helt forfra.

Du får nem adgang til spændende lejefilm i alle genrer, og den månedlige premierefilm kan du se lige så mange gange, du vil.

YouSee i udlandet

Er du på ferie eller bare en kort weekend i udlandet, så behøver du ikke at være nervøs for at gå glip af en vigtig kamp eller ikke at kunne se næste afsnit af din yndlingsserie.

I hele Europa kan du streame Live-TV og de film og serier, som du har valgt i din TV-pakke. Med YouSee som TV udbyder kan du downloade Film & TV-appen, og det giver dig 30 dages adgang i udlandet til præcis de samme kanaler og services, som du har hjemme fra din stue i Danmark. Du skal bare medbringe tablet, computer eller mobiltelefon og så have appen installeret.

Fullrate – TV Pakker

Fullrate er en TV udbyder Danmark kender for at tilbyde godt og billigt bredbånd og mobiltelefoni. Når du anvender TV fra Fullrate, får du det via en bredbåndsforbindelse, som også bliver udbudt fra Fullrate.

TV-pakker

Du kan vælge imellem 5 forskellige TV-pakker fra Fullrate, som hver især giver dig forskellige TV-muligheder og genrer.

Den mest simple er Basis-pakken med 19 kanaler og til kun 99 kr om måneden. Hvis du skal have lidt mere at vælge imellem, kan du prøve Favorit-pakken, hvor du får 33 forskellige kanaler. Her er du sikret et rimeligt udvalg af underholdning til både voksne og børn samt de basale kanaler med sport. For et større udvalg anbefales det at opgradere til Komplet-pakken med 42 kanaler.

Mere sport

At se et resumé af gårsdagens kamp er ikke helt nok action for alle. Når du vælger Fullrate som din TV udbyder, kan du tilføje TV3 Sportspakken til enten din Favorit- eller Komplet-pakke. Så får du adgang til alle de bedste sportskanaler, som du bare ikke kan undvære. I alt kan du modtage 45 forskellige kanaler, hvoraf du er sikret adgang til alle de vigtigste og mest aktuelle sportsbegivenheder.

TV-boks

Hvis du ikke allerede har en TV-boks, får du automatisk sendt en med, når du opretter dig som ny abonnent hos Fullrate. Når TV-boksen kommer med posten, skal du bare slutte den til din Fullrate router. TV-boksen indstiller automatisk kanalerne, og så er du i gang.

Dit TV-signal fra Fullrate kommer altså via dit bredbånd, som også er fra Fullrate. Hvis du ikke allerede har en bredbåndspakke fra Fullrate, så kan du vælge en samtidigt med, at du vælger din TV-pakke.

Når først du har din Fullrate TV-boks sluttet til, kan du gå ind på menuen og vælge ”film og serier”. Hver måned lancerer Fullrate en gratis film, som du kan vælge at afspille så mange gange, du vil.

Web TV

Det er ikke altid, du har tid til at se fjernsyn, når du er derhjemme. Du har måske ofte mere fri tid, når du venter på bussen eller sidder i venteværelset hos tandlægen. Så hvorfor ikke benytte dig af din TV-pakke fra Fullrate når som helst og hvor som helst?

Web-TV er Fullrates TV, som du tager med på farten. Fra enten Appstore eller Googleplay kan du downloade Fullrates TV-app. Med TV-appen kan du se alle dine kanaler fra enten tablet, pc eller mobiltelefon.

For den store familie hvor alle har hver sine fjernsyns-prioriteter, kan Fullrate anbefales som en god TV udbyder for med Web-TV, kan der løses store familiediskussioner. Det er muligt for 5 brugere at være logget ind på samme tid, og på den måde kan far se fodbold, mens mor ser sin serie, og den lille nyder lidt tegnefilm. – det er endda muligt at sidde alle sammen i stuen, når bare man bruger høretelefoner.

ViaPlay

ViaPlay er en TV udbyder Danmark er vild med. Både på grund af sit store udvalg af serier, film og børnefjernsyn, men især på grund af den frie adgang til alt det bedste Live sport.

Få ViaPlay gratis her: https://patientnet.dk/viaplay-pris-sport-film/.

ViaPlay har sportsrettigheder til alle de vigtigste sportsbegivenheder fra hele verden. Bundesliga, Formula 1, Champions League og Superliga er kun nogle få eksempler på de lækre sportsoplevelser, du kan få med ViaPlay.

ViaPlay giver dig 2 sportspakker at vælge imellem:

Med ViaPlay Sport får du for 289 kr per måned:

  • Hele ViaPlays udbud af sport
  • Fighting (PPV indgår ikke)
  • Hele ViaPlays udbud af serier
  • Alle børneserier fra Viaplay

ViaPlay Total giver dig en tand ekstra underholdning for 319 kr per måned:

  • Du får hele ViaPlays udbud af sport
  • Fighting (PPV indgår ikke)
  • Hele ViaPlays udbud af serier
  • Hele ViaPlays udbud til børn, både serier og film
  • Masser af film både gamle og nye

Hvis du bare gerne vil følge en enkelt vigtig sportsbegivenhed, så er ViaPlay med garanti den bedste tv udbyder. Her kan du købe et dagspas for 209 kr og få fri adgang til alle sportskanaler fra ViaPlay i løbet af 24 timer.

Spole tilbage

Sport er allerbedst, når det er live, og hvis du går glip af et mål eller et andet højdepunkt, så kan du med ViaPlay heldigvis spole tilbage og se det en gang til.

Når det drejer sig om kampe fra NHL, kan du se hele sæsonens kampe forskudt, når du har lyst og tid. Så behøver du ikke at holde dig vågen om natten, for ikke at gå glip af kampen.

Tv fra alle enheder

Du behøver ikke at have et TV til rådighed for at kunne udnytte ViaPlays TV-pakker. Med både PC, Iphone, Android og iPad har du adgang til din ViaPlay-service. Det betyder også, at selvom du befinder dig i for eksempel toget eller i sommerhuset, kan du stadig få den underholdning, som du har betalt for.

Det er også nu blevet muligt at tage din ViaPlay-pakke med til udlandet. I alle lande inden for EU kan du frit benytte dig af ViaPlay og benytte din TV-pakke akkurat, som du gør i Danmark.

Skift talesprog

Hvis du ser film i kategorierne Familiefilm og Børnefilm, vil du som regel kunne vælge, om du vil have enten dansk, engelsk, svensk, norsk eller finsk talesprog. På den måde er det lettere for hele familien at se udenlandske film sammen, mens børnene også kan følge med. For udlændinge som bor i Danmark, er ViaPlays TV-pakke ligeledes fordelagtig på grund af det valgfrie sprog.

Hvem kan se ViaPlay

ViaPlay går op i at sende især sportsbegivenheder i meget høj kvalitet, så oplevelsen bliver bedre. Det anbefales at være opkoblet via kabel og ikke over wifi med mindst 10 mbit/s, da de live sportsudsendelser bliver sendt i hele 50 fps (rammer i sekundet).

For film og serier i HD-kvalitet gælder det også, at en hastighed på 10 mbit/s er nødvendig. Men hvis du ser fjernsyn i SD-kvalitet er en hastighed på 3 mbit/s tilstrækkeligt.

Flere gode TV streaming tjenester

HAYU – Reality TV

Strive TV – Fodbold

Dplay – Reality TV

 

Bedste TV udbyder Danmark
5 (100%) 3 vote[s]