Select Page
dplay

HBO NORDIC, DANMARK - GRATIS HOS TEMORE

DEN BEDSTE PRIS FOR HBO NORDIC ER GRATIS

HBO DANMARK

Det tilbyder HBO NORDIC deres kunder:

HBO NORDIC GRATIS 14 DAGE – PREMIUM: SE NUVÆRENDE TILBUD

 

HBO Pris

Mange udbydere som for eksempel Telia, Viaplay, og Telmore tilbyder tjenester såsom HBO Nordic som en del af deres pakkeløsninger eksempelvis i forbindelse med et bredbåndsabonnement. Her får du oveni dit abonnement hos eksempelvis Telmore fri adgang til alt indhold på HBO Nordic fra alle dine platforme. Med et Telia One eller One World abonnement får du adgang til alle dine yndlings film, serier og dokumentarer på HBO Nordic for kun 79 DKK om måneden (normal HBO pris 99 DKK).

Et HBO abonnement koster månedligt 99 DKK og giver dig ubegrænset adgang til alt indhold på HBO Nordic. HBO Nordic pris sammenlignet med prisen på andre populære streaming tjenester såsom Netflix, Viaplay og TV2 Play ligger på et middelniveau. Hos HBO er der ingen bindingsperiode, og du kan tilmed prøve én måneds gratis medlemskab. Er du ikke tilfreds med tjenesten og indholdet kan du til hver en tid afmelde dig igen, inden der bliver trukket penge fra din konto.  Overvej at læse HBO Max gratis periode.

HBO Nordic

Danskerne har i de senere år taget streaming kulturen til sig og betaler månedligt for tjenester såsom Netflix, Viaplay, TV2 Play og HBO Nordic. Det er en kultur der gør op med det traditionelle flow-tv og gør det muligt for danskerne at se hvad de vil, hvornår de vil og hvor de vil. HBO Nordic er en streaming tjeneste hvor du til din computer, din tablet og din mobil kan streame diverse film, dokumentarer og HBO serier mens du er på farten. I det følgende kan du læse om det væld af serier og film, der er at finde på HBO Nordic samt HBO pris og meget, meget mere.  

HBO (Home Box Office) er oprindeligt en amerikansk betalingskanal med over 30 millioner abonnenter, hvilket gør netop HBO til amerikanernes foretrukne betalingskanal. I 2012 blev HBO lanceret som online streaming tjeneste i de nordiske lande; Danmark, Norge, Sverige og Finland som HBO Nordic, og er sidenhen også blevet til én af Nordens foretrukne online streaming tjenester til film, og særligt serier, med mere end 1 million abonnenter på tværs af landene i Norden (tal fra 2016).

hbo nordic

HBO Serier

De seneste år er HBO Nordic blevet enormt populært blandt danskerne blandt andet på grund af HBO serier såsom Game of Thrones, Big Little Lies og Westworld. Her er et beskedent udvalg af nogle af de mest medrivende og populære HBO serier:

 • True Detective
 • The Honourable Woman
 • Game of Thrones
 • True Blood
 • Penny Dreadful
 • Power
 • Ray Donovan
 • Gomorrah
 • The Wire
 • OZ
 • Dexter
 • Masters of Sex
 • The Leftovers
 • Boardwalk Empire
 • Sex and the City
 • … Og mange flere!

 

En beskeden håndfuld danske serier er også at finde på HBO Nordic, men det er klart udvalget af de populære amerikanske serier, der har gjort HBO Nordic til én af danskernes fortrukne streaming tjenester, dét samt en fornuftig månedlig HBO Nordic pris.

Udover at være en betalingskanal og en streaming tjeneste er HBO også producent af mange af de ovenstående, populære amerikanske serier. Disse serier er derfor en del af HBO Danmark og kan streames med et HBO abonnement. Med et HBO Danmark abonnement skal du ikke vente længe på det nyeste afsnit af din yndlings HBO serie. Med et abonnement kan du nemlig streame nye episoder senest 24 timer efter, de er blevet vist på amerikansk TV.

 

HBO tilgængelighed

Som nævnt tidligere er HBO, som kalder sig selv Home of Series og virkelig lever op til dette, hjemsted for mange populære amerikanske serier. Med et abonnement kan du opleve denne overflod af geniale serier i alle genrer som indeholder nogle af de mest populære serier til dato, men samtidig også udforsker nye nichegenrer. Hvis det ender på HBO ender det som oftest som en succes – store som små serier! 

Der er ingen tvivl om at HBO Nordic satser benhårdt på seriefronten. Sammenlignet med eksempelvis Netflix og Viaplays flere tusinde film, råder HBO Nordic blot over cirka 500 film. Dette tal er dog også steget de senere år, så mon ikke vi kan forvente flere tilgængelige film i fremtiden på HBO. Samtidig er det også tydelig at HBO satser på det mere modne publikum med henblik på deres udvalg af genrer. Et mere børne-/familievenligt alternativ ville være eksempelvis Netflix eller Viaplay.

Ud over tilgængelighed af serier og film oser selve setuppet på HBO Nordics hjemmeside også af let tilgængelighed og smarte løsninger. HBO Nordic som streaming tjeneste har et lækkert og enkelt look, der gør det nemt at navigere rundt i de mange HBO serier og knap 500 film, som HBO tilbyder sine kunder. Det flotte, mørke design er det første, der springer i øjnene når man åbner HBO Nordics hjemmeside.

Det er nemt, enkelt og billigt at blive medlem af HBO, og det er ideelt til dig der elsker serier! Nutidens bedste serier venter bare på at blive set, og du kan finde dem alle på HBO Nordic.

Læs også vores guide on TV2 Play og hvordan du får gratis lydbøger online.